l_lewandowski Napisano 30 Styczeń 2004 Napisano 30 Styczeń 2004 Witam! Czytaliscie artykol zamieszczony ostatnio w newsach strony max3d.pl, o gatunkach grafikow? [lol2] (jesli nie to powinniscie!) Ciekaw jestem, do ktorego gatunku sie zaliczycie? Ja chyba do grafika-scyzoryka? Wiedzy troche mam, wszystko staram sie robic porzadnie, tylko tyle, ze bardziej sie sprawdzam w pracach na zlecenie (jak mi ktos powie co, to ja powiem jak, ale dosc czesto brakuje mi pomyslow... :() Podejmie ktos watek? :D Pozdrawiam!
cochise Napisano 30 Styczeń 2004 Napisano 30 Styczeń 2004 Ja powiem asekuracyjnie, zaden ze mnie grafik, ja tylko potrafie modelowac i znam maxa na wylot. Aha, no i jak ktos napisal tam w komentarzach, brakuje grafika maniaka, ktory robi duzo dla samej idei i dobrze spedzonego czasu, do tej grupy bym sie zaliczyl, choc jak napisalem nie jestem grafikiem, moze kiedys.
Falcrum Napisano 30 Styczeń 2004 Napisano 30 Styczeń 2004 Ja proponuję, żeby zrobić SONDĘ w tej sprawie...Będzie ciekawiej... Pozdr
exTolek Napisano 1 Luty 2004 Napisano 1 Luty 2004 Ja w sumie też nie jestem grafikiem. Do tego tytułu jeszcze trochę mi brakuje. Nazwał bym się raczej adeptem tej dziedziny (siedze w tym dopiero 2 miesiące) i niewiele się znam na tych wszystkich bajerach.
everyman Napisano 1 Luty 2004 Napisano 1 Luty 2004 exTolek: to podobnie jak ja... ciesze sie ze jest \"nas\" wiecej...
Rekomendowane odpowiedzi