Napisano 30 Styczeń 200421 l Witam! Czytaliscie artykol zamieszczony ostatnio w newsach strony max3d.pl, o gatunkach grafikow? [lol2] (jesli nie to powinniscie!) Ciekaw jestem, do ktorego gatunku sie zaliczycie? Ja chyba do grafika-scyzoryka? Wiedzy troche mam, wszystko staram sie robic porzadnie, tylko tyle, ze bardziej sie sprawdzam w pracach na zlecenie (jak mi ktos powie co, to ja powiem jak, ale dosc czesto brakuje mi pomyslow... :() Podejmie ktos watek? :D Pozdrawiam!
Napisano 30 Styczeń 200421 l Ja powiem asekuracyjnie, zaden ze mnie grafik, ja tylko potrafie modelowac i znam maxa na wylot. Aha, no i jak ktos napisal tam w komentarzach, brakuje grafika maniaka, ktory robi duzo dla samej idei i dobrze spedzonego czasu, do tej grupy bym sie zaliczyl, choc jak napisalem nie jestem grafikiem, moze kiedys.
Napisano 30 Styczeń 200421 l Ja proponuję, żeby zrobić SONDĘ w tej sprawie...Będzie ciekawiej... Pozdr
Napisano 1 Luty 200421 l Ja w sumie też nie jestem grafikiem. Do tego tytułu jeszcze trochę mi brakuje. Nazwał bym się raczej adeptem tej dziedziny (siedze w tym dopiero 2 miesiące) i niewiele się znam na tych wszystkich bajerach.