Napisano 11 Maj 200816 l FINISZ. POlaczenie dwoch projektow. nie wiem czy sie zalapie :-) ------------------------------------------------------------- No to ja tez sie zapisuje do konkursa, poniezj 2-gi szkic jegomoscia z tematu. Edytowane 26 Maj 200816 l przez ortheza
Napisano 13 Maj 200816 l dobry jest proteza fajnie zaprojektowana dałbym moze grubsze podeszwy do buciasow
Napisano 13 Maj 200816 l ja to bym cos zrobil z jego lewa noga bo od kolana za bardzo do przodu idzie w relacji do mechanicznej reki
Napisano 13 Maj 200816 l Tez mi się wydaje, jeśli mogę się wtrącić, że należałoby poprawić nogi. Chyba lewa ma za długą kość udową i ogólnie jest za duża. Sam Generał-Mag fajny. Ma taki wh40k klimacik.
Napisano 14 Maj 200816 l Autor slusznie prawicie ludziska ta noga do przodu jest za wielkia, ale tak wyszlo :] poprawie przy najpblizszym upku
Napisano 19 Maj 200816 l Autor Kombinowalem torche nad facjata tegogenrala, duzo nieudanych szkicow, Poki co taki jedne ktry jak na razie najbardziej mi pasuje: w GIMPIE wymazane
Napisano 23 Maj 200816 l Mechaniczna ręka bardzo dobrze wyszła. Wydaje mi się że klata jest za wąska i krzywa - środkowa linia ni przebiega przez środek brzucha.
Napisano 23 Maj 200816 l Autor no bo klata jest troche obrozna wzgledem brzucha dlateg linia styku plyt nie pokrywa sie z osia bioder, Jedno jest pewne "normalna" lapa z ramieniem za brdzo do porzodu jest. a lokiec z nisko
Napisano 25 Maj 200816 l Autor nie wiem czy uda mi sie skonczyc. dotychcasowy pomysl przestal mi sie podobac.
Napisano 26 Maj 200816 l Autor nie zadobrze wyszlo, ale braklo czasu na dopracowanie ;] final w 1-szym poscie jak zwykle