Chrupek Napisano 1 Czerwiec 2008 Napisano 1 Czerwiec 2008 a mówiłem, robić tylko w Ambient Occlusion na początek :-)
mkeruj Napisano 2 Czerwiec 2008 Napisano 2 Czerwiec 2008 Szkoda Scena nie jest bardzo złożona, spróbuj. PZDR mkeruj
loko Napisano 2 Czerwiec 2008 Autor Napisano 2 Czerwiec 2008 Dobra pewnie spróbuję, a jeśli chodzi o AO to właśnie przez to sobie zepsułem scenę, ale nie tak dosłownie :)
Neiraa Napisano 2 Czerwiec 2008 Napisano 2 Czerwiec 2008 Loko, dasz radę!! Siadaj bracie i rób dalej, bo jest fajnie!
loko Napisano 28 Sierpień 2008 Autor Napisano 28 Sierpień 2008 Hej! Wreszcie po 3 miesiecznej przerwie mam troche czasu i zamierzam to skończyć. Niedługo dorobię kącik dla klienta. Sorry za to po prawej, czarne - to po AO.
Neiraa Napisano 28 Sierpień 2008 Napisano 28 Sierpień 2008 No ja tu nic nowego narazie nie widzę. Do roboty!
PLama Napisano 30 Sierpień 2008 Napisano 30 Sierpień 2008 możne inna rozdzielczość? tak żeby nie było widać tak dużo podłogi na dole na której nic się nie znajduje i dal bym jeszcze jakieś tło
Rekomendowane odpowiedzi