pusherman Napisano 12 Maj 2008 Share Napisano 12 Maj 2008 ostatnio oglądałem tutorial http://www.thegnomonworkshop.com/dvds/tjo01.html i w 2-gim rozdziale gość modeluje ścianę potem okno i na podstawie tego stworzonego robi jakkolwiek drugie potem snapowaniem nie przyciąga lecz pobiera wartości wysokości próbowałem w opcjach i z rożnymi klawiszami ale nie idzie dokładnie jest to dokładnie w 16.31 czasie tego filmiku. Na screenie z jedynki wyciąga do vertexa w oknie sąsiednim a na 2-kę automatycznie sie przesuwa, z góry dzięki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkeruj Napisano 13 Maj 2008 Share Napisano 13 Maj 2008 Daj dokładnego linka albo napisz w którym miejscu to jest bo tak to ze świecą szukać. PZDR mkeruj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pusherman Napisano 13 Maj 2008 Autor Share Napisano 13 Maj 2008 opisałem problem i linka podałem to jest płatne dvd wiec w necie to raczej nie znajdziesz pytałem i dałem foto problemu może nie masz jakiegoś komponentu do przeglądarki i w/w załączników nie obsługuje ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 13 Maj 2008 Share Napisano 13 Maj 2008 możesz dać fotkę w większej rozdziałce, bo nic nie widać. A to nie jest jakaś wtyczka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pusherman Napisano 14 Maj 2008 Autor Share Napisano 14 Maj 2008 wieczorem zamieszczę fragm. filmu z linkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkeruj Napisano 14 Maj 2008 Share Napisano 14 Maj 2008 mniemam że to plugin jednak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tores Napisano 26 Maj 2008 Share Napisano 26 Maj 2008 Nie wiem czy to plugin. Możesz wcisnąć F12 i pobrać z niego wartość albo włącz snapowanie z trójką zaznacz vertexy i oś Z i ciągniesz je do vertexa obok. Pamiętaj żeby mieć też włączone Use Axis Constraints aby przesuwały się po wybranych osiach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi