Napisano 9 Marzec 200421 l z tym maxem to jeszcze nic straconego... plikow dat nie usuniesz bo w maxie 6 ich nie ma, ale jest cos takiego jak portable licence utility i tam mozesz przeniesc licencje z innego komputera... uruchom ja a zobaczysz o co mi chodzi, potrzebujesz drugiego dzialajacego komputera z maxem, oba kompy maja pewien unikalny kod, podajesz na dzialajacym kod tego na ktorym chcesz zainstalowac licencje i on generuje ci plik potem importujesz plik do swego maxa ijuz :)
Napisano 10 Marzec 200421 l Autor dzięki Quadysz, kiedyś to sprawdzę :D ale nawet dobrze, że mi Max taką niespodziankę zrobił, przynajmniej teraz będe mógł spokojnie wziąść się za Rhino :) pozdrawiam i dzięki za komentarze [piwo]
Napisano 10 Marzec 200421 l Fajna pracka wiesz co to twoje autko wyglada nawet lepiej niz naprawde :P [lol2]
Napisano 10 Marzec 200421 l LOOZACJ ty jkak zawsze szalejesz ale model jest zarabisty dalej dalej ciekawi mnie naco sie potem pokusisz ?? moze jakiegos oldtimera ??
Napisano 11 Marzec 200421 l ale on nie ume:))) On tylko takie gładkie i czyste auta umie robić!!!! [Ż A R T ]!!!! Jak go znam to po prostu nie sa jego klimaty:))
Napisano 11 Marzec 200421 l a apropo tego zrabanego maxa to mi sie stalo to samo a nie mam drugiego kompa gdzie moglbym to zainstalowac czy moze mi ktos pomoc i zamiescic plik zeksportowany moj numer kompa to FELW QJLF GYHU 1Y0V a nazwa KASPRZAK-D Bede bardzo wdzieczny
Napisano 11 Marzec 200421 l Autor Lookas, dokładnie, to nie moje klimaty :) a następny projekt będzie już prawdopodobnie w Rhino :D trzymajcie się [piwo] P.S. nie piszcie tyle pochwał bo jeszcze wpadnę w samozachwyt ;)
Napisano 11 Marzec 200421 l jeśli już go nierobisz to daj do galerii zapomniałeś lustra w lusterkach ;)
Napisano 11 Marzec 200421 l loozack ja juz prawie wpadlem :D ale wiem ze idealy sa tylko w nurbsach wiec czekam na nastepny ale juz wlasnie w nurbsach. :).
Napisano 11 Marzec 200421 l Autor hmmm, z tym lusterkiem to dziwne, bo pamiętam, że ustawiłem Reflection na 100% [hmmm]