Lookas Napisano 9 Marzec 2004 Share Napisano 9 Marzec 2004 tiaaaaaaaaaaaaa PIEKE TOOOOOOO BARDZO PIEKNE GRATS!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rdo Napisano 9 Marzec 2004 Share Napisano 9 Marzec 2004 zgadzam sie z przedmówcą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 9 Marzec 2004 Share Napisano 9 Marzec 2004 z tym maxem to jeszcze nic straconego... plikow dat nie usuniesz bo w maxie 6 ich nie ma, ale jest cos takiego jak portable licence utility i tam mozesz przeniesc licencje z innego komputera... uruchom ja a zobaczysz o co mi chodzi, potrzebujesz drugiego dzialajacego komputera z maxem, oba kompy maja pewien unikalny kod, podajesz na dzialajacym kod tego na ktorym chcesz zainstalowac licencje i on generuje ci plik potem importujesz plik do swego maxa ijuz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 10 Marzec 2004 Autor Share Napisano 10 Marzec 2004 dzięki Quadysz, kiedyś to sprawdzę :D ale nawet dobrze, że mi Max taką niespodziankę zrobił, przynajmniej teraz będe mógł spokojnie wziąść się za Rhino :) pozdrawiam i dzięki za komentarze [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 10 Marzec 2004 Share Napisano 10 Marzec 2004 Fajna pracka wiesz co to twoje autko wyglada nawet lepiej niz naprawde :P [lol2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 10 Marzec 2004 Share Napisano 10 Marzec 2004 Niesamowicie to wykonałeś!!! Brawa!!!! Świetnie wygląda na zbliżeniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 10 Marzec 2004 Share Napisano 10 Marzec 2004 tez mi sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoS Napisano 10 Marzec 2004 Share Napisano 10 Marzec 2004 LOOZACJ ty jkak zawsze szalejesz ale model jest zarabisty dalej dalej ciekawi mnie naco sie potem pokusisz ?? moze jakiegos oldtimera ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lookas Napisano 11 Marzec 2004 Share Napisano 11 Marzec 2004 ale on nie ume:))) On tylko takie gładkie i czyste auta umie robić!!!! [Ż A R T ]!!!! Jak go znam to po prostu nie sa jego klimaty:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 11 Marzec 2004 Share Napisano 11 Marzec 2004 a te felgi to prawie jak z TAXI :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 11 Marzec 2004 Share Napisano 11 Marzec 2004 a apropo tego zrabanego maxa to mi sie stalo to samo a nie mam drugiego kompa gdzie moglbym to zainstalowac czy moze mi ktos pomoc i zamiescic plik zeksportowany moj numer kompa to FELW QJLF GYHU 1Y0V a nazwa KASPRZAK-D Bede bardzo wdzieczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 11 Marzec 2004 Autor Share Napisano 11 Marzec 2004 Lookas, dokładnie, to nie moje klimaty :) a następny projekt będzie już prawdopodobnie w Rhino :D trzymajcie się [piwo] P.S. nie piszcie tyle pochwał bo jeszcze wpadnę w samozachwyt ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 11 Marzec 2004 Share Napisano 11 Marzec 2004 jeśli już go nierobisz to daj do galerii zapomniałeś lustra w lusterkach ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 11 Marzec 2004 Share Napisano 11 Marzec 2004 loozack ja juz prawie wpadlem :D ale wiem ze idealy sa tylko w nurbsach wiec czekam na nastepny ale juz wlasnie w nurbsach. :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 11 Marzec 2004 Autor Share Napisano 11 Marzec 2004 hmmm, z tym lusterkiem to dziwne, bo pamiętam, że ustawiłem Reflection na 100% [hmmm] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 12 Marzec 2004 Share Napisano 12 Marzec 2004 super!! powaznie jestem pod wrazeniem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi