Napisano 16 Maj 200816 l Jest to pierwsza praca 2d ktora zdecydowalem sie pokazac na forum. To moja wypas dziewczyna ktora pozdrawiam :) przyznaje sie ze bazowalem troche na zdjeciu (ale nie rysowalem po nim) latwiej mi zachowac proporcje w ten sposob no i czas powstania rysunku to az 6h. [ATTACH]55286[/ATTACH]
Napisano 17 Maj 200816 l Tzn, to portret Twojej dziewczyny? Naprawdę jest Japonką i ma mangowe oczy? I ma takie tłuste włosy że jej się sklejają w mangopodobne włoso-kolce? ;) Udało Ci się uzyskać fajny, shaderowy efekt :) Ogólnie obrazek mi się podoba, ale jako portret odpada. Ta praca ma już rok, chętnie zobaczyłbym jakąś nowszą Twoją pracę :)
Napisano 17 Maj 200816 l Autor hyh dzieki :) no moze zle to nazwalem :] co do prac to mecze teraz tylko trzy wymiary :) WOOHOO
Napisano 18 Maj 200816 l Tzn, to portret Twojej dziewczyny? Naprawdę jest Japonką i ma mangowe oczy? ;-DDD Bo fantazja jest od tego aby....
Napisano 19 Maj 200816 l Autor "typy portretow... ... -fikcyjny (nierealistyczny) - nie opiera się na rzeczywistym wyglądzie postaci, ale rekonstruuje go, często w sposób zupełnie swobodny"
Napisano 19 Maj 200816 l Kreatywnośc jest wskazana...swoboda twórcza też...Od odbijania rzeczy realistycznie jest aparat fotograficzny...ale Warto czasem poćwiczyć troche z rzeczewistością.
Napisano 19 Maj 200816 l mi się bardzo podoba - może (na prawdę) minimalnie zaakcentowałbym rysy twarzy, ale i tak pomysł na swobodny portret oraz wykonanie cieakwe:]
Napisano 24 Maj 200816 l Autor dzieki za komentarze i zamieszczam oryginal w takim razie [ATTACH]55441[/ATTACH]