Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Oto moja najnowsza praca :) Jest to średniowieczny stragan...

Inspiracje czerpałem z concept art'ów z gry "Assassin Creed"...

Oczywiście zdaję sobie sprawę z tego, że praca nie jest idealna, ale jak na moje skromne umiejętności to chyba nie jest tak źle :P

Chciałbym również podziękować Temporal'owi, QbiśQ'owi i avant.gard'owi za pomoc przy tworzeniu projektu :)

No i zapraszam również do przeglądnięcia WIP'a "Straganu" pod adresem

http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=49366

A o to już gotowa praca :) Zapraszam do oceniania i komentowania :)

49c8dbab787e94a9.png

• Odpowiedzi 4
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

siema!

Textury sa swietne, duzo daja realizmu, ale niestety swiatlo i cienie to sprowadzaja spowrotem na dol. Wglada jakby bylo tylko environment, albo jakis duzy arealight wstawiony, moze sproboj dodac jakiegos direct lighta. I troche kiepskie materialy dywanow, ale na tej rozdzialce ledwo widac :)

A tak przy okazji, to Assasin byl swietny!

pozdro

Napisano

Ogólnie wrażenia mam podobne jak tasiek. Przedewszystkim brak konsekwencji w oświetleniu tutaj troche cienia tam troche, przecież to nie pomieszczenie z lampami:P Słońce świeci z 1 strony :) Praca bardzo klimatyczna mógłbyś zapodać wyższą rozdziałke żeby można było obejrzeć szczegóły.

Napisano

zgadzam sie z przedmowcami co do kwestii oswietlenia (bo one jako jedyne odstaje od calosci....bardzo spłaszcza obrazek) a probowałeś moze tak jak to we wspomnianym assasinie bylo, walnać takie mocno zarysowane cienie? dobrze ustwiony kierunek swiatła pomoglby jakby wydobyc bryle. Pozdro

Napisano

hej wiem ze to latwo tak gadac ale jakbys posiedzial jeszcze nad modelami - dodal wiecej detali to by byla pracka o niebo lepsza chociaz jest dobra tak czy siak:)

pozdr!

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności