Napisano 17 Maj 200816 l Witam! Oto moja najnowsza praca :) Jest to średniowieczny stragan... Inspiracje czerpałem z concept art'ów z gry "Assassin Creed"... Oczywiście zdaję sobie sprawę z tego, że praca nie jest idealna, ale jak na moje skromne umiejętności to chyba nie jest tak źle :P Chciałbym również podziękować Temporal'owi, QbiśQ'owi i avant.gard'owi za pomoc przy tworzeniu projektu :) No i zapraszam również do przeglądnięcia WIP'a "Straganu" pod adresem http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=49366 A o to już gotowa praca :) Zapraszam do oceniania i komentowania :)
Napisano 17 Maj 200816 l siema! Textury sa swietne, duzo daja realizmu, ale niestety swiatlo i cienie to sprowadzaja spowrotem na dol. Wglada jakby bylo tylko environment, albo jakis duzy arealight wstawiony, moze sproboj dodac jakiegos direct lighta. I troche kiepskie materialy dywanow, ale na tej rozdzialce ledwo widac :) A tak przy okazji, to Assasin byl swietny! pozdro
Napisano 17 Maj 200816 l Ogólnie wrażenia mam podobne jak tasiek. Przedewszystkim brak konsekwencji w oświetleniu tutaj troche cienia tam troche, przecież to nie pomieszczenie z lampami:P Słońce świeci z 1 strony :) Praca bardzo klimatyczna mógłbyś zapodać wyższą rozdziałke żeby można było obejrzeć szczegóły.
Napisano 18 Maj 200816 l zgadzam sie z przedmowcami co do kwestii oswietlenia (bo one jako jedyne odstaje od calosci....bardzo spłaszcza obrazek) a probowałeś moze tak jak to we wspomnianym assasinie bylo, walnać takie mocno zarysowane cienie? dobrze ustwiony kierunek swiatła pomoglby jakby wydobyc bryle. Pozdro
Napisano 21 Maj 200816 l hej wiem ze to latwo tak gadac ale jakbys posiedzial jeszcze nad modelami - dodal wiecej detali to by byla pracka o niebo lepsza chociaz jest dobra tak czy siak:) pozdr!