Ros1 Napisano 18 Maj 2008 Napisano 18 Maj 2008 (edytowane) Witam, jako że temat jest strasznie interesujący postanowiłem dorzucić swoją wersję... Na razie wipek pełen bazgrołów, oczywiście jakiekolwiek komentarze i krytyka mile widziane... pozdrawiam :) Edytowane 21 Maj 2008 przez Ros1
stHEAD Napisano 18 Maj 2008 Napisano 18 Maj 2008 Naj sam wpierw usunąłbym mu dupę z brody a la Vigo Mortensen bo to aż razi, [..] :D fajna zbroja to fakt. widac ze potrafisz. Ale wez go obroc jakos bokiem skosem czy cos - bedzie ciekawiej. Albo chociaz glowe obroc..pokombinuj cos Powodzenia :)
Dann.G Napisano 19 Maj 2008 Napisano 19 Maj 2008 fajnie pokazana fakturka tej mechanicznej lapy, ale rzeczywiscie za krotka sie wydaje..okolice kolnierza bym poluzowal, bo nie wiem czy by glowa na boki ruszal ;) pozdro
Gastar Napisano 19 Maj 2008 Napisano 19 Maj 2008 jakos dziwnie mu ta mechaniczna lapa wyrasta... a poza tym to extra. pzdr.
Ros1 Napisano 21 Maj 2008 Autor Napisano 21 Maj 2008 Dzięki za wszystkie odpowiedzi i komentarze. Poprawiłem trochę wymienionych przez Was błędów, dopracowałem i pokazałem tym razem maga w całości. Oprócz tego obok pojawił się zarys widoku z boku (na razie mogą się trochę nie zgadzać) Jeśli chodzi o sugestię pokazania go w jakimś ciekawszym układzie niż od przodu, to pod istniejącymi już prawie widokami planuję umieścić jakaś bardziej dynamiczną ilustrację obrazującą maga w działaniu... Pozdrawiam i oczywiście zapraszam do komentowania :)
Mruk Napisano 22 Maj 2008 Napisano 22 Maj 2008 Wygląda fajnie, zwłaszcza mechaniczna ręka Ci wyszła. Popraw może tą zwykłą dłoń - ma chyba za krótkie palce. Nie za wąski w talii trochę?
Rekomendowane odpowiedzi