Napisano 19 Maj 200816 l hmmm od razu zastrzegam to mój pierwszy taki bardziej poważny render. Edytowane 20 Maj 200816 l przez mini
Napisano 20 Maj 200816 l Początki są trudne, ale masz ciekawy pomysł, więc przenieś to do WIP i ciągnij dalej a sporo się nauczysz. Unikaj podstawowych brył, nic w rzeczywistości nie jest idealne, jeśli coś jest miękkie, to grawitacja je ugina. Talerz powinien mieć bardziej widoczne krawędzie wewnątrz - teraz wygląda na totalnie płaski i lewitujący. Popracuj teżnad materiałami, teksturami i światłem. Pozdrawiam, życzę powodzenia.
Napisano 20 Maj 200816 l Zgadzam sie z przedmowca pomysl fajny ale potencjal niewykorzystany. Brak GI, slabe shadery psuja ogolnie ta prace. WIP bylby dobrym rozwiazaniem gdzie wraz z userami tego forum dopracowalbys scenke na maxa.
Napisano 20 Maj 200816 l Autor ok:) nie zbyt wiedziałam gdzie umieścić ten wątek:P co do talerza to zauważyłam i poprawiłam już. na tym co jest teraz kończą sie moje umiejętności i potrzebuje pomocy żeby zrobić to lepiej.