mini Napisano 19 Maj 2008 Napisano 19 Maj 2008 (edytowane) hmmm od razu zastrzegam to mój pierwszy taki bardziej poważny render. Edytowane 20 Maj 2008 przez mini
Sebastian Ozga Napisano 20 Maj 2008 Napisano 20 Maj 2008 Początki są trudne, ale masz ciekawy pomysł, więc przenieś to do WIP i ciągnij dalej a sporo się nauczysz. Unikaj podstawowych brył, nic w rzeczywistości nie jest idealne, jeśli coś jest miękkie, to grawitacja je ugina. Talerz powinien mieć bardziej widoczne krawędzie wewnątrz - teraz wygląda na totalnie płaski i lewitujący. Popracuj teżnad materiałami, teksturami i światłem. Pozdrawiam, życzę powodzenia.
Temporal Napisano 20 Maj 2008 Napisano 20 Maj 2008 Zgadzam sie z przedmowca pomysl fajny ale potencjal niewykorzystany. Brak GI, slabe shadery psuja ogolnie ta prace. WIP bylby dobrym rozwiazaniem gdzie wraz z userami tego forum dopracowalbys scenke na maxa.
mini Napisano 20 Maj 2008 Autor Napisano 20 Maj 2008 ok:) nie zbyt wiedziałam gdzie umieścić ten wątek:P co do talerza to zauważyłam i poprawiłam już. na tym co jest teraz kończą sie moje umiejętności i potrzebuje pomocy żeby zrobić to lepiej.
Rekomendowane odpowiedzi