ciacho191 Napisano 20 Maj 2008 Napisano 20 Maj 2008 Witam mam do zaprezentowania kosz do kosza :P tylko nie wiem czy dodać bump itp czy zostawić tak jak jest?
Apollo Napisano 20 Maj 2008 Napisano 20 Maj 2008 To czerwone na tablicy to krew? Ktos przy wsadzie przyladowal glowa? :)
Bro Napisano 20 Maj 2008 Napisano 20 Maj 2008 Na twoim miejscu zacząłbym od samego poczatku - zaczynajac od ustawienia dobrych proporcji.
ciacho191 Napisano 20 Maj 2008 Autor Napisano 20 Maj 2008 To czerwone na tablicy to krew? Ktos przy wsadzie przyladowal glowa? :) zdarza się :P Na twoim miejscu zacząłbym od samego poczatku - zaczynajac od ustawienia dobrych proporcji. a co w nich jest takiego złego?
mirach Napisano 20 Maj 2008 Napisano 20 Maj 2008 Tez sie zgodze z proporcjami. Rzuc okiem na to: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/4/4f/Basketball_backboard_and_basket_large.png
Apollo Napisano 20 Maj 2008 Napisano 20 Maj 2008 Zrob ze 3-4 wersje od poczatku a zobaczysz ze z kazda kolejna wersja bedziesz mial lepszy model. W koncu powninno zajac jakas godzinke-dwie a bedziesz mial troche cwiczen :)
Piro Napisano 22 Maj 2008 Napisano 22 Maj 2008 To ja sie dolacze do marudzenia o proporcje, poniewaz ten kosz wyglada, jakby mial 100 cm wysokosci :P no i nie zebym sie czepial, ale w sygnaturce masz soft: i podane parametry sprzetu, co ja bym okreslil raczej jako 'hard' :P HARD jest lepszy niz SOFT, nawet kobieta Ci to powie ^^
floo Napisano 22 Maj 2008 Napisano 22 Maj 2008 ciacho191 skorzystaj z referki którą zapodał mirach i jedziesz od początku... Podstawa to dobry model, a dopiero później textura itp... zanim zaczniesz bumpa to zrób dobrą texturę koloru a później diffuse i dopiero myśl o kolejnych mapach... powodzenia!
Rekomendowane odpowiedzi