Napisano 24 Maj 200816 l Cześć;) Dawno juz nie wrzucalem nic na forum. Zaczelo sie jak to zwykle bywa na kartce w zeszycie. To jest taki moj pierwszy ConceptCar w 3D a trzecia praca wogóle. Potrzebuje waszej pomocy. Juz zadługo napatrzylem sie na ten samochod i przestalem widziec co moge jeszcze w nim poprawic. Prosze o duzo krtykyki bo wiadomo... to jest jedyna droga do perfekcji. Enjoy;) dorzucam jeszcze bum mape bieżnika dla leniwych;P(10min w corelu) http://img162.imageshack.us/img162/8561/bieznik3av8.jpg
Napisano 24 Maj 200816 l Jak dla mnie: 1.Dach jest zbyt kańciasty. 2.Po co zapalone światła w słoneczny dzień (jeszcze na torze xD) Wiecej nie powiem bo sie nie znam Pozdro
Napisano 24 Maj 200816 l ogólna bryła mi się podoba, szkoda że miejscami krzywo, zwłaszcza na łączeniu zderzak - nadkole, przydałby się też ciekawszy przód (zderzak, lampy) Po co zapalone światła w słoneczny dzień takie przepisy :p
Napisano 25 Maj 200816 l Całkiem udany, ale skoro krytyka to nie podobają mi sie światła i kolor zmieniłbym na jakikolwiek inny (moja subiektywna opinia). Reszta bardzo na "+".
Napisano 25 Maj 200816 l Autor Jak dla mnie: 1.Dach jest zbyt kańciasty. 2.Po co zapalone światła w słoneczny dzień (jeszcze na torze xD) Wiecej nie powiem bo sie nie znam Pozdro zgadzam sie z wszystkimi trzema punktami. mrugam swiatlami zeby ten słabiak przedemna zjechał mi z drogi. pzdr;) gdybym wiedzial ze te swiatla wywolaja taką dyskusje... to bym jeszcze migacz wlączyl xD rzeczywiscie krzywo na tym bumperze. Uwarzalem ale i tak wyszlo jak wyszlo. Nastepnym razem to sie nie powtórzy. A jaki color?
Napisano 25 Maj 200816 l Mi światła nie przeszkadzają:). Z dachem też nie jest źle, ale może o tym niech wypowie się ktoś komu się on nie podoba. Co do kolorku....hmm.....mi tutaj podchodzi ceglasta czerwień lub jasny błękit. Pozdrawiam
Napisano 27 Maj 200816 l Autor no cos slabiutko chlopaki. Albo nikomu sie niechce wypowiedziec albo praca jest dobra. No wiec czemu nie chcecie pisac?xD jesli chodzi o kolor to moze lepiej zostanmy przy graficie. jasny blekit troche damski a ceglata czerwien? cegly nie wygladają na zbyt szybkie;) Pozdrawiam. piszcie
Napisano 27 Maj 200816 l Koncept fajny, ale na tym koncza sie plusy. Cala reszta poczawszy od modelu, przez tekstury na swietle i renderze skonczywszy slabiutka. W szczegoly wchodzil nie bede. Rozumiem ze trzecia pracka itd, dlatego polecam przejrzec pare VIPow, poogladac inne rendery samochodow zamieszczane na forum, a na koniec mocno zadumac sie nad swoja praca i zrobic rachunek sumienia. Pozdr
Napisano 29 Maj 200816 l Autor malutki up w stylu znjadz 2 roznice;) dach zostal i bump na bumperze tez, ale z carbonem na grilu i lusterku wyglada poprostu mniam fele tez bardzie elegandzkie mysle
Napisano 30 Maj 200816 l tak osobiście... podoba się: - klimat - kolorystyka - pomysł na model (tylko pomysł ;-P) nie podoba się: - wykonanie modelu (krzywizn setki...) - utopienie opon w podłożu, - parę drobiazgów w pojeździe (np. very mini lusterko wewnętrzne, oponki) Powodzenia w następnej pracy. Pozdr!