Yamakasi Napisano 1 Lipiec 2004 Napisano 1 Lipiec 2004 Jak dla mnie to troche za ciemno ale model i tekstury ladne :)
MC-Maxim Napisano 1 Lipiec 2004 Napisano 1 Lipiec 2004 Teraz wygląda zdecydowanie lepiej ... ale nie podoba mi sie materiał felg. Za mało sie swieci.
sigoon82 Napisano 1 Lipiec 2004 Autor Napisano 1 Lipiec 2004 Dobra, chwile w przerwie miedzy rozwiazywanie belek i kratownic pobawilem sie maxem i photoshopem, główinie staralem sie rozjasnic fegi, i zmienilem material na tarczach, felgi sa takie ciemne z powodu szarego otoczenia, bo zabardzo niema sie tam co odbijac w nich, pozdrawiam. dla porównania tak bylo przed zmianami: [Wyedytowany dnia 1-7-2004 > sig82] [Wyedytowany dnia 1-7-2004 > sig82]
sigoon82 Napisano 1 Lipiec 2004 Autor Napisano 1 Lipiec 2004 Hm... Calsonic, poniewarz miał byc calsonikiem od poczatku, potem ewentualnie zrobie jeszcze motula, ale to za jakis czas, na finale chcial bym calsonika, i motulu umiescic obok siebie, a teraz wracam do mechaniki budowli pozdro.
Michas Napisano 1 Lipiec 2004 Napisano 1 Lipiec 2004 wygląda troche jak model do sklejania, taki z półki :P troche plastikowo.. może coś z rendererem pokombinować.. no nie wiem.. ja sie tutaj nie znam :>
Kryhas Napisano 2 Lipiec 2004 Napisano 2 Lipiec 2004 Z tego co znalazłem na googlu to większość nissanów miało białe felgi. Nawet leżeli będziesz chciał pozostać przy tym kolorze to musisz popracowac nad materiałem bo mimo połysku wygląda troche plastikowo.
sigoon82 Napisano 2 Lipiec 2004 Autor Napisano 2 Lipiec 2004 W zalorzeniu, i te felgi sa biale, kolor materialu jest bialy, ale podczas rederowania wychodzi tak nito szara nito biala, caly czas nad tym kabinuje, sesie zakonczylem wiec bede miał wiecej czasu zeby nad tym posiedziec, pozdrawiam, reszta niedługo [Wyedytowany dnia 2-7-2004 > sig82] [Wyedytowany dnia 2-7-2004 > sig82]
sigoon82 Napisano 16 Lipiec 2004 Autor Napisano 16 Lipiec 2004 Wiec, jak to w wakacie nie ma czasu na sziedzenie przy kapie, pokabinowalem, z oswietleniem, z ustawieniami HDRI, z niekturymi texturami i otrzymalem taki efekt ten jest najbardziej znosny z moich eksperymetów z rederowaniem... Pozdrawiam, i prosze o komętarze.
Rekomendowane odpowiedzi