darkelf Napisano 1 Luty 2004 Napisano 1 Luty 2004 witam, ostatnimi czasy wydlubalem takiego kogos... ma to cos kolo 1700 trisow, z zalozenia mialo byc jakims grubym kolesiem heh :)...jak wyszlo kazdy widzi... troche napakowany, nad glowa jescze mysle, zeby ukazac jego charakter, niedlugo update... rad bylbym z rad :P... nt. proporcji... acha, obiekt jeszcze do optymalizacji, wiec jak widac... nie ma znowu optimiza, ale to na koniec :)... acha, jeszcze chcialbym sie dowiedziec cos o odczcuiach... jak wyglada, na kogo itd :)... albo co zmienic, zeby wygladal lepiej... no chyba tyle, siateczke nawet wrzucilem heh ;)... powodzenia w krytyce :P... darkelf.
General Straw Napisano 1 Luty 2004 Napisano 1 Luty 2004 Bardzo fajny ludź :) Z reguly nie czepiam sie tego ale tera zrobie wyjatek - optymalizacja !!! :) Spokojnie mozna uciac 500 trisow i roznicy nie zobaczysz. Chociazby stopy, uda.
darkelf Napisano 1 Luty 2004 Autor Napisano 1 Luty 2004 po wystawieniu na ogien krytyki bede optymalizowal, zmniejszal liczbe, :)... narazei kiepsko sie postarales :P, ale czekam na jakeis beszty...
Max Schreck Napisano 2 Luty 2004 Napisano 2 Luty 2004 Sam tego chciałeś ;) Spód klaty jest za wysoko. Plecy wygięte w jakiś dziwny sposób. Jeżeli to miał być grubas to brzuch powinien nieco bardziej zwisać - być dłuższy.
soshka.cg Napisano 2 Luty 2004 Napisano 2 Luty 2004 To chyba nie miał być grubas bo mój pierwszy domowy krytyk czyli mój 3 letni synuś powiedział że to jest :)\"spaiderment\" :) - dokładnie tak jak napisałem :) :) więc może teksturka w tym kierunku ??
kru Napisano 2 Luty 2004 Napisano 2 Luty 2004 sądząc po dloniach to jakis gornik jest. takimi gorniczymi 13-nastkami to nie jedno wyrobisko musial przekopac.:) jesli chodzi o jego grubasowatosc to wyglada jak grubas z pakierni, ktory nawciągał sie mety i teraz sciąga się takim pasem elastycznym.
giorgione Napisano 2 Luty 2004 Napisano 2 Luty 2004 I dorzuce do tego jeszce ze coś z mięśniami łydek jest nie tak - w ogóle całe łydki do poprawy:P Pozdr Giorgione
darkelf Napisano 2 Luty 2004 Autor Napisano 2 Luty 2004 wrr myslalem ze wyslalem post :/... a tu kupa :(... no nic, odpowiadam: mrcn: juz poprawione... dam jutro jeszcze dzisiaj podopieszczam :P... sebfx: w takiej konwencji sobie go nie wyobrazalem hehehe... no ale coz, dziecieca wyobraznia nie zna granic :D... kru: efekt duzych dloni uzyskany :)... giorgione: planuje buty, wiec nei wiem czy lydki mbede modelowal :)
darkelf Napisano 2 Luty 2004 Autor Napisano 2 Luty 2004 a no to wrzucam teraz, a co :D czekam na belty :P, na solidne manto hehe ;)
darkelf Napisano 2 Luty 2004 Autor Napisano 2 Luty 2004 acha, ostatnia szansa zeby nabesztac bo bede lecial z unwrapem niedlugo :D... wiec, wyciagnac armaty :)
darkelf Napisano 3 Luty 2004 Autor Napisano 3 Luty 2004 no i co z nimi zle?? :P... za grube czy ki cholera ;D
kru Napisano 3 Luty 2004 Napisano 3 Luty 2004 troche inna pozycja ramienia powoduje przesuniecie lopatki, ale mam nadzieje ze wyczaisz o co chodzi. P.S. tak wiem - tez nie jestem orlem anatomii :P
darkelf Napisano 4 Luty 2004 Autor Napisano 4 Luty 2004 hmm wy-pas :D... postaram sie COS z tym zrobic... :D... jutro pewnie jakis update z nosem itd... bo dzisiaj to czasu ni ebedzie :/
darkelf Napisano 6 Luty 2004 Autor Napisano 6 Luty 2004 hmmm nie iwem czy poslizg byl, ale tak bedzie sie przedst. finalny modelik: trojkacikow ma to ponizej 2000, kolo 1900...
darkelf Napisano 6 Luty 2004 Autor Napisano 6 Luty 2004 ups, morda zamknieta... musze jeszcze jakas szparke tam zrobic heh :)...
kru Napisano 6 Luty 2004 Napisano 6 Luty 2004 z frontu wyglada jak z takiej wiekowej gierki (ale na pewno kojarzysz) - another world
giorgione Napisano 7 Luty 2004 Napisano 7 Luty 2004 Może i wiekowa ale z pewnością jedna z najlepszych:D Another world rulez!!!!!!:D Pozdr Giorgione
darkelf Napisano 8 Luty 2004 Autor Napisano 8 Luty 2004 hehe kojarze, gierka wymiata hehe... co do glowy mialem takie podejrzenia, zaraz to skoryguuje...
darkelf Napisano 27 Luty 2004 Autor Napisano 27 Luty 2004 hmm... zrobilem teksturki... nie podobaja mi sie, ale coz, umieszcze... licze na jakies sugestie i rady procz \"nie podoba mi sie\" i \"wez sie za szydelkowanie\"... z gory dzieki :)...
Anonymous Napisano 27 Luty 2004 Napisano 27 Luty 2004 Strasznie rozmazane, tekstury maja byc ostre jak zyleta kiedy je rysujesz. Miesnie klaty powinny schodzic bardziej w dol.
Anonymous Napisano 27 Luty 2004 Napisano 27 Luty 2004 Faktycznie... Troche mniej rozmazana textura ciała... A gdzie on ma usta? :P:P:P
darkelf Napisano 27 Luty 2004 Autor Napisano 27 Luty 2004 nie chyba nie do kla... chociaz nie wiem. ma usta, tylko male i taki render nie widac. musze postudiowac miesnie bo zeby rysowac te ostre jak zyleta tekstury to trzeba wiedziec co tam narysowac :D... ale i tak musze zmienic metode na jakas inna, bo tym samym dodgem to nie zawojuje...
Rekomendowane odpowiedzi