Napisano 26 Maj 200816 l Witam Jak w tytule łazienka na poddaszu (ok.10m2). 3DMax9+vray 1.5sp1, widoki dzienne oświetlenie vray sun, vray sky+physical cam. http://picasaweb.google.pl/jarross1/Gotowe
Napisano 26 Maj 200816 l Na pierwszym renderze coś się dzieje ze światełkami na suficie. Nie wiem po co ta biała linia na drzwiach. Nie wiem czy celowo zrobiłeś matowe kafle na podłodze i ścianach ale takie właśnie mi się podobają i do tego miłe kolorki:) Roślinka wyszła pięknie na drugim renderze:) Bardzo mi się podoba oświetlenie na drugim i trzecim:)
Napisano 27 Maj 200816 l Autor Rzeczywiście te światła na suficie odpuściłem (brak czasu) a powinienem je zrobić iesami, drzwi to konkretny model z oferty firmy dre (chyba), płytki musiały być matowe i musiał być to konkretny model z firmy casalgrande padana kolekcja pietre native lavagna. Dzięki za komentarz
Napisano 27 Maj 200816 l Bardzo ładnie. fajne swiatełko i materiały. Dodaj miniaturki do postów bo są mało widoczne na stronie.
Napisano 27 Maj 200816 l no no bardzo ładne renderki. co do projektu. Jedyne co mi się nie podoba to wanna. A mianowicie chodzi o jej rogi. Jest montowana na powierzchni z płytek i rogi wydają mi się zbyt okrągłe. Chodzi o sam obrys zewnętrzny. Zwyczajnie powinien być według mnie prostokątny, bez zaokrągleń. teraz zostaje w każdym rogu kawałek płytki ni z du... ;]. Pozdr.