Trybal Napisano 27 Maj 2008 Share Napisano 27 Maj 2008 Witam! Mam mały problem z odpaleniem Maxa :/ Nie mam pojęcia dlaczego :/ Problem polega na tym, że klikam na jakikolwiek mój projekt zapisany w Maxie, albo na samego czystego Maxa i czekam na jego uruchomienie co trwa z jakieś 5 min. Najpierw w ogóle nawet nie wiadomo czy się odpali bo przez 5 min. nic się nie dzieje, mam na myśli, że nie wyskakuje czarny loadscreen z napisem 3DS Max 8, ani nie słyszę aby komputer pracował. Natomiast jeśli w tle działają jakieś programy np. Foobar, GG czy FF to wszystko mi się zawiesza i jestem zmuszony zresetować kompa czego bardzo nie lubię robić :/ Czego to może być wina? I jak to przywrócić do porządku? Z góry dzięki i pozdrawiam... Trybal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobohome Napisano 27 Maj 2008 Share Napisano 27 Maj 2008 sprobuj reinstal ... albo najpierw posprawdzaj pluginy ... kiedys mialem podobnie ... max nie chial wstac bo cos mu z pluginem nie pasowalo ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertus Napisano 27 Maj 2008 Share Napisano 27 Maj 2008 A tak na szybko to skasuj albo zmien chwilowo nazwe plikowi 3dsmax.ini w glownym folderze maxa. Czesto jest winny roznym problemom :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi