Napisano 27 Maj 200816 l Witam! Mam mały problem z odpaleniem Maxa :/ Nie mam pojęcia dlaczego :/ Problem polega na tym, że klikam na jakikolwiek mój projekt zapisany w Maxie, albo na samego czystego Maxa i czekam na jego uruchomienie co trwa z jakieś 5 min. Najpierw w ogóle nawet nie wiadomo czy się odpali bo przez 5 min. nic się nie dzieje, mam na myśli, że nie wyskakuje czarny loadscreen z napisem 3DS Max 8, ani nie słyszę aby komputer pracował. Natomiast jeśli w tle działają jakieś programy np. Foobar, GG czy FF to wszystko mi się zawiesza i jestem zmuszony zresetować kompa czego bardzo nie lubię robić :/ Czego to może być wina? I jak to przywrócić do porządku? Z góry dzięki i pozdrawiam... Trybal...
Napisano 27 Maj 200816 l sprobuj reinstal ... albo najpierw posprawdzaj pluginy ... kiedys mialem podobnie ... max nie chial wstac bo cos mu z pluginem nie pasowalo ...
Napisano 27 Maj 200816 l A tak na szybko to skasuj albo zmien chwilowo nazwe plikowi 3dsmax.ini w glownym folderze maxa. Czesto jest winny roznym problemom :)