Gość dascorp Napisano 13 Listopad 2002 Napisano 13 Listopad 2002 Mleczne szklo z blurem jak zrobic w brazilu lub w scanline w thin wall refraction jest blur ale co dalej
VGT Napisano 15 Listopad 2002 Napisano 15 Listopad 2002 Skoro sobie poradziłe¶, to opisz. Padło pytanie - przydałaby się także odpowiedĽ dla następnych pokoleń.:D
Gość User190 Napisano 15 Listopad 2002 Napisano 15 Listopad 2002 Widzę, że kolejny kolega z okolicy się pojawił :-) Małopolska rules!!!
KLICEK Napisano 17 Listopad 2002 Napisano 17 Listopad 2002 witam!! hehehe i jest cos co lubie \"WIEM ALE CI NIE POWIEM MECZ SIE SAM PO CO MAM CI MOWIC JAK JUZ DO TEGO DOSZEDLEM NIE ?? \" :-)))))))))) powinienes sie podzielic wiedza :DDDD
Bacry Napisano 18 Listopad 2002 Napisano 18 Listopad 2002 Ja wiem:D trochę szkła, trochę mleka i mleczne szkło gotowe:D, a blur to już temat do klubu AA:D
Gość dascorp Napisano 18 Listopad 2002 Napisano 18 Listopad 2002 Podesle wam biblioteke .mat jak tylko wroce do domu.
Gość User190 Napisano 19 Listopad 2002 Napisano 19 Listopad 2002 Trzeba po prostu użyć materiału Glass - ustawić kolor na biały, dopasować absorpcje i glossiness ustawić na jakieś 50-100. I chyba wystarzy.(choć nie wiem, nie próbowałem - przeczytałem temat i myślę że tak to powinno być zrobione :-)
Rekomendowane odpowiedzi