Napisano 27 Maj 200816 l kurcze blaszka, kupiłem pierwszego w życiu orginała, Silo 2 :-)))) Tanie bo tanie, ale początki zawsze są trudne ;) jutro pada na Viste 64 ;) teraz mam zagwozdkę, bo chciałem kupić Wacom Intuos3 Wide w stanach i nie wiem jak się do tego zabrać :/ Poradzcie jakis sklep bezproblemowy w stanach, gdzie bez żadnych kruczków, można kupic Wacoma z przesyłką do Polski. Na eBayu jeden koleś chce 100$ za przesyłke, ocipiał :-) Moge go też kupić w Polsce za te ok 1.400zł, ale wolę się tak nie napinać. dzieki z góry za podpowiedzi :-) Edytowane 28 Maj 200816 l przez Chrupek
Napisano 28 Maj 200816 l ja sie napiąłem bo mimo że sa duże szanse na przesyłkę bez cła to jednak mozna sie zdziwić + brak gwarancji. Możesz spróbować tu: http://www.coolgraphicstuff.com/
Napisano 28 Maj 200816 l stowka to zdecydowanie za duzo...ja ostanio placilem niecale chyba 50 i to za opcje ze jest towar dostarczany do mnie 3-5 dni (i tylez faktycznie szedl:)...a co do cla i naszego kochanego vat-u to mozesz sprobowac sie dogac ze sklepem zeby wystawilil fakture na nizsza wartosc znacznie niz towar ma...ok $100 powiedzmy...tylko warto wtedy ubezpieczyc dodatkowo przesylke...kilkanascie USD powinno wyjsc dodatkowo... pzdr.
Napisano 28 Maj 200816 l Autor dzieki, zdecydowałem sie jednak na Bambo średni, bo już nie chciało mi się kombinować z tymi USA'mi :-) a na początek Intuos jest za poważny dla mnie. Za chwilke ide po Bombusa do Media Markt ;)
Napisano 28 Maj 200816 l Chrupek z tego co wiem w Niemczech tablety są znacznie tańsze niż w Polsce... przynajmniej tak było jak Ja chciałem kupować...
Napisano 28 Maj 200816 l zobacz na amazon.de nie ma problemow z clem ani wysylka ceny troch wieksze niz w usssa ale zawsze nizsze niez plll
Napisano 28 Maj 200816 l Autor dzięki chłopaki, ale nie wytrzymałem i już mam Bambusa Fun średniego :-) Mój pierwszy tablet w życiu, więc chyba dobrze wybrałem. Intuos byłby dla mnie za dobry ;P Na razie bardzo fajnie działa w Szopie Elements, za chwileczke wrzuce Silo 2 i troszke pobazgrole. W sumie jestem hepi, tablet wypaśny :-)