Cormier Napisano 29 Maj 2008 Napisano 29 Maj 2008 (edytowane) Witam serdecznie oto moj pierwszy projekt:-) Chcialbym abym wygladal bardziej realistycznie. Prosze o uwagi i sugestie. Pozdrawiam Edytowane 29 Maj 2008 przez Cormier
Sebastian Ozga Napisano 29 Maj 2008 Napisano 29 Maj 2008 - Materiały do poprawy - armata do oteksturowania To najbardziej się rzuca w oczy, ale jak na pierwszą pracę na forum - jest dobrze
opor Napisano 29 Maj 2008 Napisano 29 Maj 2008 Czy mi sie wydaje czy czubek jest przesuniety wzgledem tej dolnej czesci? Chyba ze ma to tak byc ;) Pozatym, to co post wczesniej. Jak na poczatek to chyba spoko. Powodzenia w poprawianiu tej i w kolejnych pracach :)
adam_m Napisano 29 Maj 2008 Napisano 29 Maj 2008 Szkoda, że sceny nie ma, bo mogło być ciekawie ;) Ta ciemność przytłacza a wystarczyło fotkę w tło wrzucić i przyciemnić.
mileS Napisano 29 Maj 2008 Napisano 29 Maj 2008 adam_m dobrze mówi jakaś ładna fotka w tle i jest SI ;] , brakuje mi jeszcze dobrego bumpa na cegłach .. tak 3 maj
TheCapo Napisano 29 Maj 2008 Napisano 29 Maj 2008 Dla mnie ta armata za bardzo się świeci. Może glossines zmniejszyć trochę. Fajnie by było jak by na tej armacie była lekka rdza:) Ale nie mam co dużo gadać bo sam nie umiem takiej robić:) Powodzenia.:)
Rekomendowane odpowiedzi