Napisano 29 Maj 200816 l Witam serdecznie oto moj pierwszy projekt:-) Chcialbym abym wygladal bardziej realistycznie. Prosze o uwagi i sugestie. Pozdrawiam Edytowane 29 Maj 200816 l przez Cormier
Napisano 29 Maj 200816 l - Materiały do poprawy - armata do oteksturowania To najbardziej się rzuca w oczy, ale jak na pierwszą pracę na forum - jest dobrze
Napisano 29 Maj 200816 l Czy mi sie wydaje czy czubek jest przesuniety wzgledem tej dolnej czesci? Chyba ze ma to tak byc ;) Pozatym, to co post wczesniej. Jak na poczatek to chyba spoko. Powodzenia w poprawianiu tej i w kolejnych pracach :)
Napisano 29 Maj 200816 l Szkoda, że sceny nie ma, bo mogło być ciekawie ;) Ta ciemność przytłacza a wystarczyło fotkę w tło wrzucić i przyciemnić.
Napisano 29 Maj 200816 l adam_m dobrze mówi jakaś ładna fotka w tle i jest SI ;] , brakuje mi jeszcze dobrego bumpa na cegłach .. tak 3 maj
Napisano 29 Maj 200816 l Dla mnie ta armata za bardzo się świeci. Może glossines zmniejszyć trochę. Fajnie by było jak by na tej armacie była lekka rdza:) Ale nie mam co dużo gadać bo sam nie umiem takiej robić:) Powodzenia.:)