Napisano 29 Maj 200816 l witam. Zakładam teczkę bo się wkręciłem jednak w te wektorki hehe Mam nadzieję że to mi da kopa i jakiś postęp będzie widoczny po jakimś czasie. Narazie moje 3 pierwsze vectory w życiu i pierwsze pytanie: Znacie jakieś godne polecenia pracki bądź artystów którzy działają w tym zakresie? (bardziej chodzi mi o jakieś "komiksowe" charakterniaki niż dążenie do fotorealizmu za pomocą vectorów bo i takie widziałem kiedyś na deviancie:)) Pozdro! number uno: number dwa: numer tri: Edytowane 30 Maj 200816 l przez arturros
Napisano 29 Maj 200816 l Ta pani strasznie utalentowana i obdarzona niewiarygodnym warsztatem jeśli chodzi o wektory http://limkis.deviantart.com/ :) W takim razie ja też załaduję swoje jutro hehe
Napisano 30 Maj 200816 l Autor chveti - Dzięki za wszystkie linki i za chęć pomocy:) Na pewno jak by co odezwę się. vrocker - Wow. Ta pani. Ona uprawia malarstwo wektorowe. Jej pracki naprawdę są super. Dzięki za linka:) To ja dzisiaj w ramach dnia wolnego od wszystkiego zrobiłem kolejny vector:) numero four: Pozdro. Edytowane 30 Maj 200816 l przez arturros