Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Zakładam nowy samolotowy wątek czyli nowości 2008! :-) Mój stary wątek " Samoloty" padł a to dlatego że większość fotek wysyłałem na mfoto.pl które ...zdechło i tym samym wątek również... ale nie bedę powtarzać zdjęć... więc wrzucę kilka nowych w trochę większym formacie...

[ 1 ] Spitfire...

1864997qf7zl6.jpg

[ 2 ] Klemm Kl.35D

1869968dt1rl1.jpg

[ 3 ] Samotny Mustang...

1954978mb5qa9.jpg

[ 4 ]Red Arrows

1268333cx0.jpg

Edytowane przez Belus

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 2,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

pierwsze dwa rendery udane - tylko gdzie spaliny

a tak poważnie, jak w poprzednim wątku podejrzewam poważną manipulację.

Pokaż zdjęcie z Exifem

Napisano

Mnie też ciekawią wersje z aparatu.

Ale te prace robią wrażenie. Napraaaawdę. Jakkolwiek nie bardzo myślę o samolotach i nie zastanawiam się nad ich urodą, to przy Twoich ich pokazach zmienia się to zupełnie.

Napisano

Belus: zmniejsz proszę fotki do 900 px. zasady ;) niezłe fotki - dobra kolorystyka. możesz wrzucić oryginał kolorystyczny z samotnego mustanga?

Pozdrawiam

Napisano

Żal, na początku chciałem pisać, że chyba wątki pomerdałeś :P

4 jak dla mnie jest jakiś taki..najlepszy:D Taki...plastyczny? Nie wiem jak to określić:) Fajno ogółem:)

Napisano
  • Autor

Dzieki!

Piksar... co masz na myśli pisząc "poważna manipulacja?". Zdjęcia były obrabiane w Photoshopie ( kolory, uwydatnianie tła, saturacja, wyostrzanie... itp.) czyli to co kazdy robi. Ja jubię mocno ingerować w kolory bo lubie jak zdjęcie ma jakis klimat.

tweety - sorki zaraz zmniejsze a póki co znalazłem mustanga w oryginale... z Exifem :-)

img9897vo1.th.jpg

i znalazłem jeszcze klemma.. z exifem

oldwarden22008762rc6.th.jpg

Edytowane przez Belus

Napisano

Dobrze wiesz że o Exif nie chodziło o Mustanga tylko jedno z pierwszych dwóch.

Ponieważ ostatnio robię zdjęcia w dziwnych miejscach i z dziwnych środków transportu

podejrzewam że dwa pierwsze samoloty to fotomontaż - zaryzykuje to twierdzenie, jak mnie przekonasz to odszczekam

Napisano

Nie wiem dlaczego te Zdjęcia ktoś mógłby wziąść za rendery - poprostu dobrze zrobione i zedytowane fotografie. Świetna praca

Napisano

Piksar: ech... coś masz ostatnio manię na wyszukiwanie fotomontaży ;)

Belus: bardzo ładnie wyciągasz kolorki. pogratulować pomysłu :)