Belus Napisano 1 Czerwiec 2008 Napisano 1 Czerwiec 2008 (edytowane) Zakładam nowy samolotowy wątek czyli nowości 2008! :-) Mój stary wątek " Samoloty" padł a to dlatego że większość fotek wysyłałem na mfoto.pl które ...zdechło i tym samym wątek również... ale nie bedę powtarzać zdjęć... więc wrzucę kilka nowych w trochę większym formacie... [ 1 ] Spitfire... [ 2 ] Klemm Kl.35D [ 3 ] Samotny Mustang... [ 4 ]Red Arrows Edytowane 1 Czerwiec 2008 przez Belus
piksar Napisano 1 Czerwiec 2008 Napisano 1 Czerwiec 2008 pierwsze dwa rendery udane - tylko gdzie spaliny a tak poważnie, jak w poprzednim wątku podejrzewam poważną manipulację. Pokaż zdjęcie z Exifem
colgatte Napisano 1 Czerwiec 2008 Napisano 1 Czerwiec 2008 Mnie też ciekawią wersje z aparatu. Ale te prace robią wrażenie. Napraaaawdę. Jakkolwiek nie bardzo myślę o samolotach i nie zastanawiam się nad ich urodą, to przy Twoich ich pokazach zmienia się to zupełnie.
tweety Napisano 1 Czerwiec 2008 Napisano 1 Czerwiec 2008 Belus: zmniejsz proszę fotki do 900 px. zasady ;) niezłe fotki - dobra kolorystyka. możesz wrzucić oryginał kolorystyczny z samotnego mustanga? Pozdrawiam
RaVirr Napisano 1 Czerwiec 2008 Napisano 1 Czerwiec 2008 Żal, na początku chciałem pisać, że chyba wątki pomerdałeś :P 4 jak dla mnie jest jakiś taki..najlepszy:D Taki...plastyczny? Nie wiem jak to określić:) Fajno ogółem:)
Belus Napisano 1 Czerwiec 2008 Autor Napisano 1 Czerwiec 2008 (edytowane) Dzieki! Piksar... co masz na myśli pisząc "poważna manipulacja?". Zdjęcia były obrabiane w Photoshopie ( kolory, uwydatnianie tła, saturacja, wyostrzanie... itp.) czyli to co kazdy robi. Ja jubię mocno ingerować w kolory bo lubie jak zdjęcie ma jakis klimat. tweety - sorki zaraz zmniejsze a póki co znalazłem mustanga w oryginale... z Exifem :-) i znalazłem jeszcze klemma.. z exifem Edytowane 1 Czerwiec 2008 przez Belus
piksar Napisano 1 Czerwiec 2008 Napisano 1 Czerwiec 2008 Dobrze wiesz że o Exif nie chodziło o Mustanga tylko jedno z pierwszych dwóch. Ponieważ ostatnio robię zdjęcia w dziwnych miejscach i z dziwnych środków transportu podejrzewam że dwa pierwsze samoloty to fotomontaż - zaryzykuje to twierdzenie, jak mnie przekonasz to odszczekam
kahir Napisano 1 Czerwiec 2008 Napisano 1 Czerwiec 2008 Nie wiem dlaczego te Zdjęcia ktoś mógłby wziąść za rendery - poprostu dobrze zrobione i zedytowane fotografie. Świetna praca
tweety Napisano 2 Czerwiec 2008 Napisano 2 Czerwiec 2008 Piksar: ech... coś masz ostatnio manię na wyszukiwanie fotomontaży ;) Belus: bardzo ładnie wyciągasz kolorki. pogratulować pomysłu :)
Rekomendowane odpowiedzi