Euzebi Napisano 5 Czerwiec 2008 Napisano 5 Czerwiec 2008 (edytowane) Chevrolet Suburban 2008. Robiłem go chyba ze 2 mies. (jednego dnia kawałek klamki drugiego dnia lusterko i szło to jak krew z nosa).Ogólnie skończyłem choć na pewno jeszcze dużo można było by w nim naprawić ale już ni sie nie chce.Wiec daje to co mam i już chyba do niego nie wrócę. Edytowane 5 Czerwiec 2008 przez Euzebi
Matrixus17 Napisano 5 Czerwiec 2008 Napisano 5 Czerwiec 2008 albo mi się zdaje, albo za przednim światłem niewielką stłuczkę miał :PP poza tym furka fajniutka :D ;D Pozdro
Homa Napisano 5 Czerwiec 2008 Napisano 5 Czerwiec 2008 Renderki przyjemne dla oka, choć auto wydaje się być zbyt monstrualne w stosunku do drogi/barierki (wiem, że jest wielkie, ale żeby aż tak?!). Trochę śmieszy brak kierowcy - mogłeś tam wrzucić choćby jakiegoś low poly człekokształta ;-)
FF Napisano 5 Czerwiec 2008 Napisano 5 Czerwiec 2008 A ja sie tak zapytam jakiego koloru jest lakier?
keraj37 Napisano 5 Czerwiec 2008 Napisano 5 Czerwiec 2008 bledy juz wytkniete, ale .... stary robi to wrazanie piekna robota:) ****
Euzebi Napisano 5 Czerwiec 2008 Autor Napisano 5 Czerwiec 2008 (edytowane) albo mi się zdaje, albo za przednim światłem niewielką stłuczkę miał :PP poza tym furka fajniutka :D ;D Pozdro O stłuczce nic mi nie wiadomo.... mam książkę serwisową. ;) Renderki przyjemne dla oka, choć auto wydaje się być zbyt monstrualne w stosunku do drogi/barierki (wiem, że jest wielkie, ale żeby aż tak?!). Trochę śmieszy brak kierowcy - mogłeś tam wrzucić choćby jakiegoś low poly człekokształta ;-) No faktycznie troche z wielkością przesadziłem a ludzika można sobie wyobraźić. A ja sie tak zapytam jakiego koloru jest lakier? Lakier jest czarny Edytowane 5 Czerwiec 2008 przez Euzebi
Beatou Napisano 6 Czerwiec 2008 Napisano 6 Czerwiec 2008 i nei wracajdo pracki bo nie trzeba :) cieszy oko :) piekna fura :D
Rekomendowane odpowiedzi