Gość bzyq23 Napisano 9 Czerwiec 2008 Share Napisano 9 Czerwiec 2008 Mam taki problem, zrobiłem projekt w 3ds2009 a muszę go oddac gościowi na VIZa 2008. Niestety nie ma rozróznienia na rozszerzenia .max2009 i .max2008 a pliki z 3ds 2009, VIZ nie chce otworzyć. Ma ktos może konwerter lub cos takiego, ja szukalem ale niestety wujek google milczy na ten temat. pomocy! proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 9 Czerwiec 2008 Share Napisano 9 Czerwiec 2008 Niestety nie da się tego zorbić w prosty sposób. Trzeba wyexportować do jakiegoś akceptowalnego dla Viza formatu. Może czyta .fbx lub .3ds lub może .obj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bzyq23 Napisano 9 Czerwiec 2008 Share Napisano 9 Czerwiec 2008 dzięki to jeszcze jedno pytanko bo w save_as jest tulko .max i .chr, więc jak zapisac do tych innych? dobra sory znalazłem :D /esport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 9 Czerwiec 2008 Share Napisano 9 Czerwiec 2008 file --> export... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bzyq23 Napisano 9 Czerwiec 2008 Share Napisano 9 Czerwiec 2008 dobra udało się opo zapisaniu do 3ds, dzięki za pomoc, jeszcze raz bardzo dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi