francez Napisano 10 Czerwiec 2008 Share Napisano 10 Czerwiec 2008 Hej Może mi ktoś powiedziec jak się przywrac interfejs i całą scene do stanu wyjśiowego? Chyba przez przypadek zrobiłem sejwa z trefnym ustawieniem i moge obracac obiekt tylko względem jednej osi :/ Sory, że zawracam głowe taką drobnostką, ale nie moge za nic tego znaleźc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reaver Napisano 11 Czerwiec 2008 Share Napisano 11 Czerwiec 2008 jeżeli chodzi o reset maxa to file->reset, jeżeli o sceny to nie wiem:) a na problemy z osiami powinno pomóc F8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belialek Napisano 19 Czerwiec 2008 Share Napisano 19 Czerwiec 2008 przylaczam sie do pytania - w jaki sposob przywrocic ustawienia maxa na takie jakie byly zaraz po instalacji? ;) cos naklikalem i teraz nie moge tego odkrecic :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tas Napisano 19 Czerwiec 2008 Share Napisano 19 Czerwiec 2008 customize -> load custom UI -> default W 2009 pojawilo sie: revert to default layuout Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertus Napisano 19 Czerwiec 2008 Share Napisano 19 Czerwiec 2008 mozna tez skasowac 3dsmax.ini w kat. glownym :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 19 Czerwiec 2008 Share Napisano 19 Czerwiec 2008 Witam:) Mam pytanie i prosbe, czy ma ktos moze config UI 3d maxa tak skonfigurowany jak Wings 3d?:)) jezeli tak to prosil bym o zamieszczenie... sorki ze w tym temacie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi