mkk3a Napisano 3 Luty 2004 Napisano 3 Luty 2004 na prosbe mateusza zamieszczam nieco bardziej zaawansowaną moją prackę. nie twierdze ze to jakies dzielo, ale przyznacie ze lepsza niz moje 2 poprzednie, prawda? najbardziej mi zalezy abyscie zwrocili uwagę na noz kuchenny, bo słyszałem nieco zastrzezen na jego temat od moich kumpli.
Max Schreck Napisano 3 Luty 2004 Napisano 3 Luty 2004 Nóż jest niezaostrzony ;) - przynajmniej tego nie widać ani na teksturze, ani na modelu oraz ta \"rękojeść\" jest moim zdaniem za szeroka/wysoka (niepotrzebne skreślić).
MorF Napisano 3 Luty 2004 Napisano 3 Luty 2004 Wiem że to nie wip ale wszystko jakieś takie płaskie,mam na myśli blat i kafelki wrzuć bumpa a j/w naostrz nóż.
Pussik Napisano 4 Luty 2004 Napisano 4 Luty 2004 A ja nie widze papryczki. :( Usunąłeś fotke? Update: Już widze. Trudno się nie zgodzić z poprzednimi komentarzami. Od siebie dodam że wygląda to zbyt plastikowo. Daj efekt mokrego materiału i bedzie super. :)
Archangel Napisano 4 Luty 2004 Napisano 4 Luty 2004 pracka nie jest zla ale wymaga dopracowania (szkoda ze to nie WIP :( ) oto moje uwagi: - troche tu pusto mysle ze przydalo by sie odbicie w blacie na pewno bedzie ciekawiej - noz jak juz napisal MRCN niezaostrzony :) - deska moglaby byc ciekawsza.... - tekstura na plytkach sie rozmazuje (tez mozna wprowadzic na nich odbicie) - rekojesc troche przesadzona - fajna woda i wnetrze papryczki !!!:D pracuj dalej i nigdy sie nie poddawaj Pozdrawiam
mkk3a Napisano 4 Luty 2004 Autor Napisano 4 Luty 2004 a co powiecie na ten nóż? i nie przejmujcie sie oswietleniem i cieniami - po prostu chcialem znacząco skrócić czas renderowania
MorF Napisano 4 Luty 2004 Napisano 4 Luty 2004 no jak dla mnie niebo better ale jeszcze bym mu material ostrza zmienił bo momentami do deski się upodabnia
Mateusz Napisano 4 Luty 2004 Napisano 4 Luty 2004 no... wybitne to to niejest... a le postep ogromny... na pracce nr. 2 noz faktycznie duzo lepszy... podoba mi sie \"plastikowosc\" cale scenki, ale mam swiadomosc ze jest ona niezamierzona, popracuj nad materialami, praca ma malo ciekawa kompozycje... P.S.1. \"Mateusz\" pisze sie z DUŻEJ litery :) (to moje imię :) P.S.2. ładne te krople i woda na desce... P.S.3. sam niewiem dlaczego, ale mam wrazenie ze niedlugo pokazesz cos naprawde ladnego... P.S.4. życze powodzenia, pracuj dalej, jest dobrze, ale bedzie jeszcze lepiej... :D
MaggeM Napisano 4 Luty 2004 Napisano 4 Luty 2004 Tak noz wyglada lepiej ale calosc jest zbyt ciemna.. popracuj nad klimatem.. i daj reflecty na wiekszosc obiektow.. :D
Pussik Napisano 5 Luty 2004 Napisano 5 Luty 2004 Pisał, że jest ciemno aby się szybciej renderowało. Moje uwagi są takie: Albo zostawisz jak jest na ostatnim/przedostatnim renderze - tak troche bajkowo, sztucznie, ale fajnie. :D Albo zrobisz wszystko super realistyczne ;P i \'stracisz\' na troche godzin.
Ufooox Napisano 5 Luty 2004 Napisano 5 Luty 2004 noz nawet spoko ale papryczki bueh takie plastkiowe ala barbi :) edid - pamietaj ze to nie jest wip
Rekomendowane odpowiedzi