mkk3a Napisano 3 Luty 2004 Share Napisano 3 Luty 2004 na prosbe mateusza zamieszczam nieco bardziej zaawansowaną moją prackę. nie twierdze ze to jakies dzielo, ale przyznacie ze lepsza niz moje 2 poprzednie, prawda? najbardziej mi zalezy abyscie zwrocili uwagę na noz kuchenny, bo słyszałem nieco zastrzezen na jego temat od moich kumpli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Schreck Napisano 3 Luty 2004 Share Napisano 3 Luty 2004 Nóż jest niezaostrzony ;) - przynajmniej tego nie widać ani na teksturze, ani na modelu oraz ta \"rękojeść\" jest moim zdaniem za szeroka/wysoka (niepotrzebne skreślić). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MorF Napisano 3 Luty 2004 Share Napisano 3 Luty 2004 Wiem że to nie wip ale wszystko jakieś takie płaskie,mam na myśli blat i kafelki wrzuć bumpa a j/w naostrz nóż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pussik Napisano 4 Luty 2004 Share Napisano 4 Luty 2004 A ja nie widze papryczki. :( Usunąłeś fotke? Update: Już widze. Trudno się nie zgodzić z poprzednimi komentarzami. Od siebie dodam że wygląda to zbyt plastikowo. Daj efekt mokrego materiału i bedzie super. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 4 Luty 2004 Share Napisano 4 Luty 2004 pracka nie jest zla ale wymaga dopracowania (szkoda ze to nie WIP :( ) oto moje uwagi: - troche tu pusto mysle ze przydalo by sie odbicie w blacie na pewno bedzie ciekawiej - noz jak juz napisal MRCN niezaostrzony :) - deska moglaby byc ciekawsza.... - tekstura na plytkach sie rozmazuje (tez mozna wprowadzic na nich odbicie) - rekojesc troche przesadzona - fajna woda i wnetrze papryczki !!!:D pracuj dalej i nigdy sie nie poddawaj Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 4 Luty 2004 Autor Share Napisano 4 Luty 2004 a co powiecie na ten nóż? i nie przejmujcie sie oswietleniem i cieniami - po prostu chcialem znacząco skrócić czas renderowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MorF Napisano 4 Luty 2004 Share Napisano 4 Luty 2004 no jak dla mnie niebo better ale jeszcze bym mu material ostrza zmienił bo momentami do deski się upodabnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 4 Luty 2004 Share Napisano 4 Luty 2004 no... wybitne to to niejest... a le postep ogromny... na pracce nr. 2 noz faktycznie duzo lepszy... podoba mi sie \"plastikowosc\" cale scenki, ale mam swiadomosc ze jest ona niezamierzona, popracuj nad materialami, praca ma malo ciekawa kompozycje... P.S.1. \"Mateusz\" pisze sie z DUŻEJ litery :) (to moje imię :) P.S.2. ładne te krople i woda na desce... P.S.3. sam niewiem dlaczego, ale mam wrazenie ze niedlugo pokazesz cos naprawde ladnego... P.S.4. życze powodzenia, pracuj dalej, jest dobrze, ale bedzie jeszcze lepiej... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaggeM Napisano 4 Luty 2004 Share Napisano 4 Luty 2004 Tak noz wyglada lepiej ale calosc jest zbyt ciemna.. popracuj nad klimatem.. i daj reflecty na wiekszosc obiektow.. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pussik Napisano 5 Luty 2004 Share Napisano 5 Luty 2004 Pisał, że jest ciemno aby się szybciej renderowało. Moje uwagi są takie: Albo zostawisz jak jest na ostatnim/przedostatnim renderze - tak troche bajkowo, sztucznie, ale fajnie. :D Albo zrobisz wszystko super realistyczne ;P i \'stracisz\' na troche godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 5 Luty 2004 Share Napisano 5 Luty 2004 noz nawet spoko ale papryczki bueh takie plastkiowe ala barbi :) edid - pamietaj ze to nie jest wip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi