pusherman Napisano 14 Czerwiec 2008 Share Napisano 14 Czerwiec 2008 Witam, mam problem z mentalem kiedy renderuje obraz jest zawsze czarny (nawet po zmianie w environmencie backgrounda). Robiłem już re-install z usunięciem wpisów rejestrowych włącznie, reset maxa i dalej nic. z góry dzięki za odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 14 Czerwiec 2008 Share Napisano 14 Czerwiec 2008 sprawdź exposure control. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 14 Czerwiec 2008 Share Napisano 14 Czerwiec 2008 pokaz jakies screeny z ustawieniami rendera z screenem z viewportu itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pusherman Napisano 14 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2008 (edytowane) SWRSC przyznaje punkcik :) dzięki wielkie! (usunąć wątek?) może dziś już słabo kontaktuje ale co oznacza: MSG 0.0 error: Exposure control "Automatic Exposure Control" is not supported renderuje już dobrze . Edytowane 14 Czerwiec 2008 przez pusherman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 15 Czerwiec 2008 Share Napisano 15 Czerwiec 2008 tak myślałem właśnie. używaj albo log. Exp.Control albo photographic exp. control. Ale pamiętaj o ich nastawieniu :) Twoj komunikat oznacza, że MR nie obsługuje tego typu korekty ekspozycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fireeye Napisano 18 Czerwiec 2008 Share Napisano 18 Czerwiec 2008 Problem ten sam i ta sama wdzięczność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi