Gość spiuncy Napisano 14 Czerwiec 2008 Share Napisano 14 Czerwiec 2008 Witam. Mam takie proste pytanko bo nie było mnie na ćwiczeniach a bedzie mi to jutro potrzebne w szkole ... otóż na srodku planu mam jakis tam obiekt x. Wokół niego na pewnej wysokości wstawiam okrąg po którym ma sie poruszac skierowana na ten obiekt kamera. I wlasnie mam problem jak przypisac ta kamrke do danego okregu. Jakby ktos pomogl bede wdzieczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 14 Czerwiec 2008 Share Napisano 14 Czerwiec 2008 wstaw sobie slaina w postaci koła, i w trajektorii dodaj patch i zaznacz tego splaina.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 14 Czerwiec 2008 Share Napisano 14 Czerwiec 2008 Wstaw kamerę i okrągły splain. Zaznacz kamerę i wybierz z menu Animation, Constraints i Patch constraints, kliknij splain. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość spiuncy Napisano 14 Czerwiec 2008 Share Napisano 14 Czerwiec 2008 Ok dziekuje i pozdrawiam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi