torm Napisano 14 Czerwiec 2008 Napisano 14 Czerwiec 2008 Scena zainspirowana kawałkiem Stinga pod tym samym tytułem
hanzo Napisano 15 Czerwiec 2008 Napisano 15 Czerwiec 2008 yo! całkiem nieźle, chociaż wnętrze róży mogłoby być mniej okrągłe, trochę więcej "losowości" w tych płatkach, nie muszą być takie ściśnięte. Poza tym ten FOV trochę dziwnie wyszedł. pozdr.
torm Napisano 15 Czerwiec 2008 Autor Napisano 15 Czerwiec 2008 co do samej róży.. to nie będę już jej przemodelowywał (chyba stworzyłem nowe słowo:P) tymbardziej, że takie pewnie też w naturze występują, ale jeśli chodzi o DOF'a to używałem standartowego DOF'a (mental ray) - fakt, wyszedł trochę ziarnisty, jeśli masz jakiś pomysł na coś lepszego to chętnie posłucham :)
Temporal Napisano 16 Czerwiec 2008 Napisano 16 Czerwiec 2008 tu chyna nie chodzi o ziarnistosc tylko o sam jego zakres taki za mocny chyb wyszedl cos malo realistycznie
torm Napisano 16 Czerwiec 2008 Autor Napisano 16 Czerwiec 2008 to prawda.... f-stop mam ustawione na 0,005... i nie mam pojęcia jak to zrobić, żeby DOF występował przy wyższej wartości f
Rekomendowane odpowiedzi