Marek G Napisano 20 Czerwiec 2008 Share Napisano 20 Czerwiec 2008 (edytowane) Dawno nic nie zamieszczałem , więc może pokaże naszą ostatnią wizualizację . Zakres pracy : Model - Iwonka Reszta - Ja Czas realizacji - 6dni Pokazuje tylko jeden render , w sumie będzie 6 renderów z zewnątrz +animacja 1 mieszkania + 4-7 renderów wnętrz +panoramka QTVR( będzie je można zobaczyć na naszje http://www.3dvision.pl ) w niedalekiej przyszłości Soft - viz 2008,PS zapraszam do konstruktywnej krytyki( nie za mocnej) :-) Edytowane 20 Czerwiec 2008 przez Marek G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morphe Napisano 20 Czerwiec 2008 Share Napisano 20 Czerwiec 2008 Ekstra, tylko razi mnie od linijki uciet bluszcza na dachu :) chcialbym zobaczyc animke! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 20 Czerwiec 2008 Share Napisano 20 Czerwiec 2008 Klientowi sie pewnie spodobało. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 20 Czerwiec 2008 Share Napisano 20 Czerwiec 2008 ale ten koles zlapal ta babke za du** :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnyCa Napisano 20 Czerwiec 2008 Share Napisano 20 Czerwiec 2008 ale ten koles zlapal ta babke za du** :) ...no właśnie. To chyba ta konstruktywna krytyka :) Pogięte ale fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajacowo Napisano 21 Czerwiec 2008 Share Napisano 21 Czerwiec 2008 Popróbuj cos z ludzmi zrobic w psp. Dodac kontrast troche stauracja sie pobawic bo no troszeczke odjeżdzają od reszty. Co to jest to czerwone na patio w lewym górnym rogu-kwiatek? to bym wywalił I ten bluszcz troszke faktycznie obciety od linijki A tak poza tym fajnie i fajny projekt Moża wiedziec gdzie to?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 21 Czerwiec 2008 Share Napisano 21 Czerwiec 2008 (edytowane) Nie podoba mi się. Może dlatego że nie toleruję ekstremalnego montażu w Shopie. Mało kiedy dobrze wychodzi. W każdym razie tu w ogóle nie wyszło. Taka przeciętna wizka od byle developera. Wygląda bardzo płasko. Brakuje kontrastów w oświetleniu. Po prawej stronie tło bardzo kontrastuje z drugim planem. widać że to zupełnie inna bajka. Widoczny titling na ścianach i shadery których prawie w ogóle niema. FLARA! sam używam flar, glowów. Ale ta wygląda jak z podręcznika. Uosobienie flary z fotoszopa. Niebo. Widać że fotka nieba była zrobiona pod zupełnie innym kątem niż reszta kadru. Na mój gust wizka prezentuje się źle. Przynajmniej jak na Galerię 3d na max3d.pl taki back in time o jakieś 5-10 lat. Czas realizacji 6 dni w dwie osoby to naprawdę bardzo słabo. Takie moje zdanie i krytyka. Pozdrawiam. PS. Sorki za mocną krytykę ale Nie należę do forumowego TWA Edytowane 21 Czerwiec 2008 przez Lis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek G Napisano 22 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 22 Czerwiec 2008 Black Mamba- podobało zajacowo - we wrocku Lis -pojechałeś ostro :-) dzieki za komentarze i uwagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi