Napisano 21 Czerwiec 200816 l Mam strasznie n00bowskie pytanie... chciałbym iwedzieć jak zapisać swoją Animację np: Na Pulpit do formatu .avi?? Zrobiłem pare ciekawych prac i chciałbym je zaprezentować w Necie ,ale poprostu niewiem jak. Znalazłem coś na necie ,ale kompletnie tego nie rozumiem. Prosił bym o instrukcje step by step :) Bardzo proszę
Napisano 21 Czerwiec 200816 l Radziłbym zapisywać każdą klatkę do oddzielnego pliku graficznego *.jpg, *.tif itd, a następnie złożyć to chociażby w VirualDubie. W opcjach rendera w Time Output zaznaczasz jaki przedział ma być renderowany. I poniżej w render Output klikasz files bodajże i wybierasz gdzie i w czym ma być to zapisane tam możesz sobie wybrać od razu również avi
Napisano 22 Czerwiec 200816 l o_O mi się automatycznie w winampie odtwarza kiedy puszczam gotową animację. P.S zapomniałem dodać że robię to funkcją "Make Preview" w zakładce "Animation" Edytowane 22 Czerwiec 200816 l przez Kolin101
Napisano 22 Czerwiec 200816 l Autor o_O mi się automatycznie w winampie odtwarza kiedy puszczam gotową animację. P.S zapomniałem dodać że robię to funkcją "Make Preview" w zakładce "Animation" Też tak na początku robiłem ,ale Film miał strasznie słabą jakość...
Napisano 22 Czerwiec 200816 l A wiesz że nie zauważyłem ale to pewnie dlatego że nigdy ich nie oglądałem :P
Napisano 22 Czerwiec 200816 l make preview jak sama nazwa mowi jest do podgladu a finalnie renderuje sie tak jak napisal kukua. Ja polecam renderowac do pojedynczych klatek no ale jesli masz rendernac cos krotkiego i nie chce ci sie bawic to odbiedy mozesz odrazu rendernac do avika.
Napisano 22 Czerwiec 200816 l Render do klatek (np. png, raczej nie jpg) i skład sekwencji w VirtualDub. DO duba tutków na sieci jest pełno.
Napisano 5 Lipiec 200816 l Autor A mógłbym Step by Step :)? Bardzo błagam. jestem w tym zielony ,a jest mi potrzebne
Napisano 5 Lipiec 200816 l no skoro Błagasz... to musi być ważne...:) pozdrawiam. P.S. Próbuj czasem użyć opcji "user reference" w menu "Help"... sorry za błędy... nie mam literki "ś" np.
Napisano 5 Lipiec 200816 l Autor Najlepszy Tutek jaki w życiu widziałem... Dzięki koleś że poświęciłes dla mnie czas. Wszystko krok po kroku dzięki stary :P Wiem że nic nie znacze ,ale masz u mnie plusa :)