dzudzu Napisano 15 Listopad 2002 Napisano 15 Listopad 2002 Ogl±dałem szkice Gothama, ten tablet to niezła rzecz. Ja smaruję ołówkiem....ale może kiedy¶. Skrytykujcie mnie proszę, fajnie poczytać takie teksty. (może wrzucę kiedy¶ kilka gołych bab ):D
dzudzu Napisano 15 Listopad 2002 Autor Napisano 15 Listopad 2002 To jeszcze raz ja .....tym razem kobita :)
Gość User190 Napisano 16 Listopad 2002 Napisano 16 Listopad 2002 U faceta schrzaniłe¶ nos, ale poza tym wszystko bomba... naprawdę! ¦wietnie rysujesz!
Gotham Napisano 19 Listopad 2002 Napisano 19 Listopad 2002 Na razie nie mam czasu na dluzszy komentarz (obiecuje jutro!), ale wyglada swietnie! Podrzuc cos jeszcze ;D, aby milej sie gadalo.
Gotham Napisano 20 Listopad 2002 Napisano 20 Listopad 2002 Hmmm, mam kilka uwag co do metod... Chodzi mi glownie o strasznie ostre przejscia tonalne, co dobrze widac w okolicach oka u kobiety. W sumie to podejrzewam ze bierze sie to ze skanowania, jak wiadomo te majace dynamike wystarczajaca do skanowania prac wykonanych olowkiem weglowym kosztuja > 3000 zl. Troche szkoda ze tak ogolnie podkresliles ucho... Prosi sie o wiecej detali i mocniej polyskujacy kolczyk etc. Hmmm, z proporcji to tylko czolo nie przypadlo mi do gustu. :) Hmmm, tak wiem prosze sie o kuku wtykajac swoje tluste paluchy do cudzych prac, ale naprawde wydaje mi sie ze zasluzyla sobie na wieksza zmyslowosc... Takie jest moje zdanie. U faceta moim zdaniem zawiodly nieco proporcje twarzy, co dobrze widac przy kilku krotnym zmniejszeniu obrazka. Poza tym zawiodla szyja... Jednak oba obrazki maja swoj klimat! I to bardzo dobry, co mi sie strasznie podoba. Dawaj cos jeszcze ;). Lubie ogladac 2D na dobrym poziomie.
Rekomendowane odpowiedzi