songoku Napisano 26 Czerwiec 2008 Napisano 26 Czerwiec 2008 Taka szybka 1 dniowa speed wizualizacja, dla potrzeb sponsoringowych. Piszcie co o tym sadzicie
KamillM Napisano 26 Czerwiec 2008 Napisano 26 Czerwiec 2008 Trochę szumu, ale nieźle to wygląda :) Okna mogłyby być ciut ciemniejsze (może jakiś widoczek?), przydałoby się trochę szczegółów (kable, kontakty itp.), obudowa telewizora za bardzo odbija i brakuje oświetlenia na suficie.
songoku Napisano 26 Czerwiec 2008 Autor Napisano 26 Czerwiec 2008 Dzieki za uwagi:) Napewno dodam wszystko o czym pisales, w 1 dzien wszystkiego sie nie da zrobic. Szum jest bo za malo czasu bylo aby dobrze zrenderowac :) Ale dzieki i pozdrawiam.
KamillM Napisano 26 Czerwiec 2008 Napisano 26 Czerwiec 2008 Nie zauważyłem, że zrobiłeś to w jeden dzień :o W takim razie gratuluję umiejętności i szybkości ;) powodzenia
Weapon Of Choice Napisano 27 Czerwiec 2008 Napisano 27 Czerwiec 2008 Ładnie poza szumami, a jak jest oświetlana ta sala? :)
sly Napisano 27 Czerwiec 2008 Napisano 27 Czerwiec 2008 wygląda na pomieszczenie w kamienicy. nie brakuje progu..? jakieś kabelki... zależy do czego to ma być użyte... nie jest jakoś super interesujące wnętrze... więc może lepiej zrobić foto i przerobić w "paincie"..? - :) pozdrawiam. [adit] - kamera jest na wysokość ok 200cm..?..albo więcej.. dziwnie to wygląda, ni to oczami wielkoluda, ni kamera przemysłowa.. :) sorry.. chyba jestem niewyspany.. ogólnie mi się podoba - dlatego komentuję..;)
songoku Napisano 27 Czerwiec 2008 Autor Napisano 27 Czerwiec 2008 To ma byc sala audiowizualna i ma dokladnie tak wygladac :( Mnie tez sie samo wnetrze nie podoba ale tak chcial moj dyrektor. Po to to ma byc aby pokazac mniej wiecej sponsorowi ogolny zarys. Ja sie nad tym jeszcze pobawie prywatnie i dopieszcze. Oswietlenie tylko zewnetrzne nie bedzie lamp switlowek itp. Dowiedzialem sie o 8:00 rano ze na 18:00 ma byc wiec na szybkensa to sklecilem. Render ma szumy bo renderownae maxwellem a on potrzebuje czasu... Ale wszystkim dziekuje za uwagi napewno skorzystam z nich :) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi