illy Napisano 26 Czerwiec 2008 Napisano 26 Czerwiec 2008 W sumie glupio znowu pytac, ale czy ktos przenocowalby mnie z soboty na niedziele w Warszawie? Duzo nie potrzebuje. Kawalek podlogi (moze byc miekka) koc mam swoj. Przy okazji mozna by spotkac ludzi maxowych w wawie i wypic piwko. Gospodarz na pewno dostanie wynagrodzenie (o ile pije %) :D Ewentualnie jesli nikt to czy ktos zna w miare tanie noclegi (ale nie hostele, najchetniej jedynki). Musze byc o 10:00 w niedziele w okreslonym miejscu (nie wiem jeszcze gdzie, okecie albo mariott) bo mam chalture do zrobienia (m.in. spotkanie z prezydentem). Bardzo prosze o pomoc. Postaram sie pomoc ludziom jak przyjada do 3miasta.
sly Napisano 26 Czerwiec 2008 Napisano 26 Czerwiec 2008 fajna noclegownia jest pod Pałacem Kultury - taki parczek.. albo tuż obok taki hotelik.. Intercontinental... można na schodach pożarowych się przespać.. fajnego tematu dotknąłeś - noclegi w Stolicy.. gdzie, za ile...? hmm.. pozdrawiam.
illy Napisano 26 Czerwiec 2008 Autor Napisano 26 Czerwiec 2008 sly: nie znam cen stolicznych, chcialbym cos tanio ale najlepiej jedynka (bo bede troche sprzetu miec), najfajniej byloby u dobrej duszy, nie potrzebuje wypasow o 8 znikam
Zbychowaty Napisano 26 Czerwiec 2008 Napisano 26 Czerwiec 2008 wal na gg moze da sie cos zrobić, musialbym do Matuli jeno przedzwonic:)
illy Napisano 26 Czerwiec 2008 Autor Napisano 26 Czerwiec 2008 realizowal vip spotkanie jakiegos araba z prezydentem dla PAP'u dzialam dla ctarget.pl
Touch Napisano 26 Czerwiec 2008 Napisano 26 Czerwiec 2008 spoko fucha:D Powinni Cię w Pałacu Prezydenckim przekimać:p
Zbychowaty Napisano 26 Czerwiec 2008 Napisano 26 Czerwiec 2008 no u mnie chyba by wypaliło:) ciagle siedze na gg wiec pisz jak co:)
KLICEK Napisano 26 Czerwiec 2008 Napisano 26 Czerwiec 2008 Illy zadzwon do Leru u nas sie znajdzie dla Ciebie lozeczko :)
Rekomendowane odpowiedzi