Napisano 26 Czerwiec 200816 l W sumie glupio znowu pytac, ale czy ktos przenocowalby mnie z soboty na niedziele w Warszawie? Duzo nie potrzebuje. Kawalek podlogi (moze byc miekka) koc mam swoj. Przy okazji mozna by spotkac ludzi maxowych w wawie i wypic piwko. Gospodarz na pewno dostanie wynagrodzenie (o ile pije %) :D Ewentualnie jesli nikt to czy ktos zna w miare tanie noclegi (ale nie hostele, najchetniej jedynki). Musze byc o 10:00 w niedziele w okreslonym miejscu (nie wiem jeszcze gdzie, okecie albo mariott) bo mam chalture do zrobienia (m.in. spotkanie z prezydentem). Bardzo prosze o pomoc. Postaram sie pomoc ludziom jak przyjada do 3miasta.
Napisano 26 Czerwiec 200816 l fajna noclegownia jest pod Pałacem Kultury - taki parczek.. albo tuż obok taki hotelik.. Intercontinental... można na schodach pożarowych się przespać.. fajnego tematu dotknąłeś - noclegi w Stolicy.. gdzie, za ile...? hmm.. pozdrawiam.
Napisano 26 Czerwiec 200816 l Autor sly: nie znam cen stolicznych, chcialbym cos tanio ale najlepiej jedynka (bo bede troche sprzetu miec), najfajniej byloby u dobrej duszy, nie potrzebuje wypasow o 8 znikam
Napisano 26 Czerwiec 200816 l wal na gg moze da sie cos zrobić, musialbym do Matuli jeno przedzwonic:)
Napisano 26 Czerwiec 200816 l Autor realizowal vip spotkanie jakiegos araba z prezydentem dla PAP'u dzialam dla ctarget.pl