davidbella12345 Napisano 26 Czerwiec 2008 Share Napisano 26 Czerwiec 2008 Witam. Mam taki problem a raczej prośbę związaną z programem 3ds max. A mianowicie nagrywam super filmik i chce zastosować wiele efektów specjalnych( takich jak wybuchy itd) i potrzebne mi są jeszcze do tego pojazdy ponieważ będą one nie od łączną częścia tego filmu. A modelowanie mi średnio idzie. Bardziej mi animacja i efekty specjalne idą. Więc proszę o zrobienie modelów bądź wyjęcia ich z jakiś dobrych gierek: - Black Hawk UH-60 (TUTAJ JEST ważne zęby DRZWI były SUWANE) - LOTNISKOWIEC ( NAJLEPIEJ JAK BY BYł PODOBNY Z GRY CRYSIS ALBO BATTLEFIELD 2) - OSPRAY ( TAKI JAK W SPLINTER CELL DOUBLE AGENT I POTRZEBNE JEST WNęTRZE TEGO POJAZDU) - CZOłG T90s albo TIGER ( oczywiście żeby gąsienica pracowała i lufa chodziła) samolot HARIER Wiem, że jestem bardzo wymagający no ale to w dobrej sprawie :) Jeśli ktoś jest w stanie to zrobić/ściągnąć/albo wyjąć z jakiejś gry to proszę pisać. Jestem w stanie zapłacić pewną sumę za taką robotę tyko proszę powiedzieć ile ( oczywiście nie przesadzajcie milionerem nie jestem xD) Jak by co to piszcie gg: 13231030 . Tylko piszcie, że w tej sprawie ;p Aha jeszcze jedno przez ten tydzień mnie nie będzie ale piszcie, jak przyjadę to sobie przeczytam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 26 Czerwiec 2008 Share Napisano 26 Czerwiec 2008 heheheh producent i nawet zaplaci za wyrwanie modeli z komercyjnych projektow polecam regulamin forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 27 Czerwiec 2008 Share Napisano 27 Czerwiec 2008 z gier to chyba nikt krasc nie bedzie no ale jak doczytalem ze takze placisz za zrobienie modeli to moze ktos ci sie znajdzie tylko pamietaj by byc konkretnym bo duzo tu takich ludkow co mowia ze za placa pozniej ze jak sie produkcja sprzeda itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 27 Czerwiec 2008 Share Napisano 27 Czerwiec 2008 już się zabieram do roboty, za czekoladę i słowa podziękowania w ostatniej linijce napisów w twoim filmie zrobię ci wszystkie modele :P zajmie mi to pare miesięcy ale czego się nie robi w dobrej sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
davidbella12345 Napisano 8 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2008 Dzięki siwy jak by co pisz na gg !!! Aha jeszcze jedno nie chodzi mi o to żeby ktoś kradł modele czy coś!! ja tylko zaproponowałem a poza tym film w kinach nie będzie ani też nigdzie publikowany co najwyżej na youtube ale to sie zobaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demigod Napisano 8 Lipiec 2008 Share Napisano 8 Lipiec 2008 nie no padlem jak to czytam masz szczescie Panie davidbella12345 ze sa Tacy ludzie jak Siwy a z tym placeniem to tylko swinki skarbonki nie rozbijaj :] ps. Siwy tos pojechal :] re Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 8 Lipiec 2008 Share Napisano 8 Lipiec 2008 noo ale po co ? Jak sie zastanawiasz czy nawet na YT umiescic :p Siwy dobre dobre tylko wiesz musisz je zrobic dobrze xD ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korbol Napisano 8 Lipiec 2008 Share Napisano 8 Lipiec 2008 nie wiem co napisac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 8 Lipiec 2008 Share Napisano 8 Lipiec 2008 Poszukaj sobie na forach o robieniu samochodów takich jak smcars często ludzie oddają nieskończone modele bo im się nie chce :) i można sobie je ściągnąć i wykorzystać niekomercyjnie. Jak BĘDZIE CI SIĘ CHCIAŁO to znajdziesz dużo gotowych samochodów do ściągnięcia. Poproszę o czekoladę milka za tego posta :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi