elimo Napisano 29 Czerwiec 2008 Napisano 29 Czerwiec 2008 (edytowane) Witam, Mój pierwszy zaawansowany model, samolot PWS26. Tydzień mi zleciał po pracy. Model wklejony w fotke. Prosze o uwagi. wrzuce jeszcze pare ujęć Edytowane 29 Czerwiec 2008 przez elimo
FF Napisano 29 Czerwiec 2008 Napisano 29 Czerwiec 2008 Model spoko tylko co on robi na pustyni:) Perspektywa samolotu jest inna niż tła a to razi.
elimo Napisano 29 Czerwiec 2008 Autor Napisano 29 Czerwiec 2008 starałem się wkleić samolocik poprawnie w tło fotki, ale... efekt nie do konca udany :) pierwsze próby:)
Hynol Napisano 29 Czerwiec 2008 Napisano 29 Czerwiec 2008 Model spoko tylko co on robi na pustyni:) Perspektywa samolotu jest inna niż tła a to razi. Nie wiem czy akurat PWS-26 jest ok do pokazania w takich klimatach, ale mam całą masę zdjęć P-11 i P-24 podczas testów w krajach pustynnych lub lodowych. Dlatego można by przyjąć że to są testy dla lotnictwa tureckiego ;). Model spoko. Rendering/montaż z fotką już nie bardzo. A można sporo więcej z tego wycisnąć...
elimo Napisano 29 Czerwiec 2008 Autor Napisano 29 Czerwiec 2008 ciesze, się, że model ok, w tej pracy ćwiczyłem modeling ze zdjęć. Do dobrego renderu potrzebowałbym otoczenie jakieś zrobić, lotnisko, hangar etc.. z czasem pewnie dodam wszystko i zrobie lepszy render
Rekomendowane odpowiedzi