Napisano 2 Lipiec 200816 l Render 3h 3ds max Oba miały być pod materiał drewna, jednak biały koń, jakby go trochę zmatowieć podchodzi pod marmur.
Napisano 2 Lipiec 200816 l szczerze podchodzi biały: olejną i to brzydką farbę... fakt może to byc efekt mojego pijackiego prodeceru na którym zwichnąłem nogę :)\ poza tym lux :) tylko scena by sie przydała pożadniejsza :)
Napisano 3 Lipiec 200816 l A mi tak jakos zapachanilo koscia sloniowa.. ale mzoe ja nigdynie widzialem tka naprawde kosci sloniowej :D, ale calkiem dobry temat- ja bym kapke jeszcepopracowal nad matsami ( przypatrz si ejak co wyglada na orginalach) i jako szachowca, np kon byjacy krolowa :)
Napisano 3 Lipiec 200816 l "Kon jaki jest kazdy widzi" hehe :) Ciekawe dlaczego ta figura z calej serii jest najpopularniejsza.. dalczego nie wieża.. dlaczego nie inna - tylko zawsze konik :) Modeling spoko
Napisano 3 Lipiec 200816 l moze dlatego ze kon ma najciekawszy ksztalt bo zobacz na reszte figur sa nudne :/ a co do pracki to modele spoko wygladaja wsumie render chyba tez nie najgorzej ale troche pusto ja to bym widzial w tej scenie jakas rozwalona figure :] a no i dof w takich pracach dof sie sprawdza niezle