Gość Norad Napisano 2 Lipiec 2008 Napisano 2 Lipiec 2008 Render 3h 3ds max Oba miały być pod materiał drewna, jednak biały koń, jakby go trochę zmatowieć podchodzi pod marmur.
Mortom Napisano 2 Lipiec 2008 Napisano 2 Lipiec 2008 szczerze podchodzi biały: olejną i to brzydką farbę... fakt może to byc efekt mojego pijackiego prodeceru na którym zwichnąłem nogę :)\ poza tym lux :) tylko scena by sie przydała pożadniejsza :)
Morphe Napisano 3 Lipiec 2008 Napisano 3 Lipiec 2008 A mi tak jakos zapachanilo koscia sloniowa.. ale mzoe ja nigdynie widzialem tka naprawde kosci sloniowej :D, ale calkiem dobry temat- ja bym kapke jeszcepopracowal nad matsami ( przypatrz si ejak co wyglada na orginalach) i jako szachowca, np kon byjacy krolowa :)
..:: WIKTOR ::.. Napisano 3 Lipiec 2008 Napisano 3 Lipiec 2008 "Kon jaki jest kazdy widzi" hehe :) Ciekawe dlaczego ta figura z calej serii jest najpopularniejsza.. dalczego nie wieża.. dlaczego nie inna - tylko zawsze konik :) Modeling spoko
Temporal Napisano 3 Lipiec 2008 Napisano 3 Lipiec 2008 moze dlatego ze kon ma najciekawszy ksztalt bo zobacz na reszte figur sa nudne :/ a co do pracki to modele spoko wygladaja wsumie render chyba tez nie najgorzej ale troche pusto ja to bym widzial w tej scenie jakas rozwalona figure :] a no i dof w takich pracach dof sie sprawdza niezle
belialek Napisano 12 Lipiec 2008 Napisano 12 Lipiec 2008 psychodeliczny ten kon :P dodac czerwone oczy, sline z pyska... :P
Rekomendowane odpowiedzi