sawik Napisano 4 Lipiec 2008 Napisano 4 Lipiec 2008 Jest to jeden z moich pierwszych modeli samochodów, i pierwszy jaki postanowiłem pokazać na forum :) Wiem że przyzwyczailiście sie do dużo ładniejszych modeli ale ocenić możecie :P
zgred Napisano 4 Lipiec 2008 Napisano 4 Lipiec 2008 zapomniales o drzwiach. Troche za okragly ten modelik, nie ma sensu juz chyba go naprawiac, ale na przyszlosc wiecej chamfer'ow uzywaj. Ksztaltem przypomina honde s2000, ale nie jest ogolnie za dobrze. Nastepne modele napewno beda lepsze.
..:: WIKTOR ::.. Napisano 4 Lipiec 2008 Napisano 4 Lipiec 2008 No troszke plastelinowo, ale napewno nastepny bedzie lepszy bo widze ze orientacje w samej formie masz. Powodzonka!
sawik Napisano 4 Lipiec 2008 Autor Napisano 4 Lipiec 2008 No wiesz, nie zapomniałem o drzwiach :P Tak samo jak o kierownicy i desce rozdzielczej ^^ . Poprostu miałem zamiar wyciąć drzwi jak już będe miał gotowe wnętrze :P
sawik Napisano 4 Lipiec 2008 Autor Napisano 4 Lipiec 2008 Wnętrze robie na podstawie zdjęć, karoserie katuje z blueprintów i zdjęć :P
Rekomendowane odpowiedzi