OZBORN Napisano 7 Lipiec 2008 Share Napisano 7 Lipiec 2008 WItam mam problem z 3d studio max 9. Otóż nie widzę siatki w programie screen: ale gdy bede cos próbował zaznaczyć cos kurosrem o tak: i puszcze klawisz to mi sie wyświetla tylko część siatki o tak: i tak ciągle... jak to rozwiązać? jak widać mam Viste(Ultimate)+Service Pack1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Ozga Napisano 7 Lipiec 2008 Share Napisano 7 Lipiec 2008 jeżeli to dzieje się zaraz po uruchomieniu, to wciśnij F5, jeśli to nic nie da - zmień sposób wyświetlania na OpenGL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OZBORN Napisano 7 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2008 F5 nic nie idzie a z OpenGL jest tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkeruj Napisano 7 Lipiec 2008 Share Napisano 7 Lipiec 2008 Na maxa 9 żeby w viscie chodził musisz zainstalować SP 1 lub najlepiej 2 SP do maxa, nie do wisty. PZDR mkeruj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 7 Lipiec 2008 Share Napisano 7 Lipiec 2008 Yup. Max 9 zeby dzialal pod vista jako tako, wymaga SP2. Maxowego SP2 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OZBORN Napisano 7 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2008 (edytowane) ok dzieki wlasnie zasysam :) _________ działa dzieki wielkie :) pozdro. Edytowane 7 Lipiec 2008 przez OZBORN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi