Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Nie było mnie tu dość dawno więc postanowiłem coś z tym zrobić. Efekt widać poniżej. Mała sytuacja z psami..

psiamisjacopyoh6.jpg

psiamisjacopyoh6.226d1a330b.jpg

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Dzięki DaRoZ za poradę. Ocieplenie faktycznie poprawia picka. Pozdro. Nowa wersja..

rocket1153kopiaev2.jpg

rocket1153kopiaev2.56d46f17c9.jpg

Napisano

pozwolilem sobie zwrocic uwage na pewne bledy w perspektywie:) troche nie wiadomo gdzie ten horyzont sie podzial wiec przyjalem sobie taki jaki mi sie wydawal. a oprocz posadzki to dosc duzy balagan z elipsami sie zadzial- wlaz do kapsuly jest w zasadzie na horyzoncie wiec powinien byc kreska, za to elipsa-dziura w podlodze jest tak samo chuda jak ten wlaz wlasnie, a powinna byc pelniejsza...

obrazek jest bardzo bardzo fajny, ale dorobil bym troche wiecej balaganu na podlodze, jakies narzedzia itp. :)

pozdrowki

rocket1153kopiaev2copydu8.jpg

Napisano

Ja bym jeszcze zwrócił uwagę na dłonie - są trochę zbyt podobne, i trochę brakuje decyzji w ich konstrukcji. Ale poza tym to bardzo przyjemna ilustracja :)

Napisano
  • Autor

Dziękuje wszystkim za reakcje, porady etc.. Wrzucam poprawioną wersje..

rocket1153poprawki12kopoo3.jpg

rocket1153poprawki12kopoo3.b2a7ced5e0.jpg

Napisano

fajnie, bajkowo, jest czytelna historia i spoko kompozycja, choc troche teatralna, jakby wszyscy stali na scenie tak, by publicznosc dobrze wszystko widziala :P

ogolnie bardzo na plus, gratulacje