Napisano 8 Lipiec 200816 l Nie było mnie tu dość dawno więc postanowiłem coś z tym zrobić. Efekt widać poniżej. Mała sytuacja z psami..
Napisano 8 Lipiec 200816 l mi sie podoba :) bardzo fajna ilustracja, jedynie mogles sie jeszcze troszeczke pobawic z kontrastem i "ociepleniem" obrazka ot np http://img56.imageshack.us/img56/3540/psiamisjacopyoh6tp6.jpg :) pozdrawiam
Napisano 9 Lipiec 200816 l Autor Dzięki DaRoZ za poradę. Ocieplenie faktycznie poprawia picka. Pozdro. Nowa wersja..
Napisano 9 Lipiec 200816 l pozwolilem sobie zwrocic uwage na pewne bledy w perspektywie:) troche nie wiadomo gdzie ten horyzont sie podzial wiec przyjalem sobie taki jaki mi sie wydawal. a oprocz posadzki to dosc duzy balagan z elipsami sie zadzial- wlaz do kapsuly jest w zasadzie na horyzoncie wiec powinien byc kreska, za to elipsa-dziura w podlodze jest tak samo chuda jak ten wlaz wlasnie, a powinna byc pelniejsza... obrazek jest bardzo bardzo fajny, ale dorobil bym troche wiecej balaganu na podlodze, jakies narzedzia itp. :) pozdrowki
Napisano 9 Lipiec 200816 l Ja bym jeszcze zwrócił uwagę na dłonie - są trochę zbyt podobne, i trochę brakuje decyzji w ich konstrukcji. Ale poza tym to bardzo przyjemna ilustracja :)
Napisano 17 Lipiec 200816 l Autor Dziękuje wszystkim za reakcje, porady etc.. Wrzucam poprawioną wersje..
Napisano 17 Lipiec 200816 l fajnie, bajkowo, jest czytelna historia i spoko kompozycja, choc troche teatralna, jakby wszyscy stali na scenie tak, by publicznosc dobrze wszystko widziala :P ogolnie bardzo na plus, gratulacje