serio Napisano 8 Lipiec 2008 Napisano 8 Lipiec 2008 Nie było mnie tu dość dawno więc postanowiłem coś z tym zrobić. Efekt widać poniżej. Mała sytuacja z psami..
DaRoZ Napisano 8 Lipiec 2008 Napisano 8 Lipiec 2008 mi sie podoba :) bardzo fajna ilustracja, jedynie mogles sie jeszcze troszeczke pobawic z kontrastem i "ociepleniem" obrazka ot np http://img56.imageshack.us/img56/3540/psiamisjacopyoh6tp6.jpg :) pozdrawiam
serio Napisano 9 Lipiec 2008 Autor Napisano 9 Lipiec 2008 Dzięki DaRoZ za poradę. Ocieplenie faktycznie poprawia picka. Pozdro. Nowa wersja..
lordbiernac Napisano 9 Lipiec 2008 Napisano 9 Lipiec 2008 pozwolilem sobie zwrocic uwage na pewne bledy w perspektywie:) troche nie wiadomo gdzie ten horyzont sie podzial wiec przyjalem sobie taki jaki mi sie wydawal. a oprocz posadzki to dosc duzy balagan z elipsami sie zadzial- wlaz do kapsuly jest w zasadzie na horyzoncie wiec powinien byc kreska, za to elipsa-dziura w podlodze jest tak samo chuda jak ten wlaz wlasnie, a powinna byc pelniejsza... obrazek jest bardzo bardzo fajny, ale dorobil bym troche wiecej balaganu na podlodze, jakies narzedzia itp. :) pozdrowki
aspenboy Napisano 9 Lipiec 2008 Napisano 9 Lipiec 2008 Ja bym jeszcze zwrócił uwagę na dłonie - są trochę zbyt podobne, i trochę brakuje decyzji w ich konstrukcji. Ale poza tym to bardzo przyjemna ilustracja :)
serio Napisano 17 Lipiec 2008 Autor Napisano 17 Lipiec 2008 Dziękuje wszystkim za reakcje, porady etc.. Wrzucam poprawioną wersje..
Kalais Napisano 17 Lipiec 2008 Napisano 17 Lipiec 2008 fajnie, bajkowo, jest czytelna historia i spoko kompozycja, choc troche teatralna, jakby wszyscy stali na scenie tak, by publicznosc dobrze wszystko widziala :P ogolnie bardzo na plus, gratulacje
Rekomendowane odpowiedzi