Vegavin Napisano 8 Lipiec 2008 Napisano 8 Lipiec 2008 Zainspirowane Bezsennością Stephena Kinga. Fotograficzna wyklejanka na bazie prostego szkicu 3D. Zdjęcia pochodzą z www.sxc.hu
rosikowski Napisano 9 Lipiec 2008 Napisano 9 Lipiec 2008 Fajne, tylko czekać aż zginacz z twojego avatora założy futro i zapali cygaro
aspenboy Napisano 10 Lipiec 2008 Napisano 10 Lipiec 2008 Fajne, myślę że mógłbyś dodać trochę oświetlenia (np. na schodach po lewej stronie), zwiększyło by to czytelność pracy.
miriam Napisano 10 Lipiec 2008 Napisano 10 Lipiec 2008 Witka Całkiem ciekawie się zapowiada i myślę że warto nad nim jeszcze spędzić parę minutek ;), pozwoliłem sobie nieco się nim pobawić, może się Tobie taki motyw uwidzi ;). //Pozdr.
wollny Napisano 11 Lipiec 2008 Napisano 11 Lipiec 2008 szkoda że ten snop światła nie oświetla niczego, to znaczy schodów czy tam ściany. Było by to prawdziwsze a to jest podstawowa cecha iluzji, którą przecież chcesz stworzyć ;) no i drugi plan, tam nad drzwiczkami rozjaśniłbym trochę ... po blikach widać że jest tam źródło światła :)
Vegavin Napisano 11 Lipiec 2008 Autor Napisano 11 Lipiec 2008 Macie rację. Powinienem był wrzucić to do WIPa. Cóż, z następną pracą tak zrobię. miriam - pomysł oświetlenia postaci mi się podoba, ale z kontrastem to chyba przegiąłeś :)
miriam Napisano 12 Lipiec 2008 Napisano 12 Lipiec 2008 chodziło mi tu jedynie o wskazanie drogi ;), Działaj działaj //Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi