Napisano 8 Lipiec 200816 l Zainspirowane Bezsennością Stephena Kinga. Fotograficzna wyklejanka na bazie prostego szkicu 3D. Zdjęcia pochodzą z www.sxc.hu
Napisano 9 Lipiec 200816 l Fajne, tylko czekać aż zginacz z twojego avatora założy futro i zapali cygaro
Napisano 10 Lipiec 200816 l Fajne, myślę że mógłbyś dodać trochę oświetlenia (np. na schodach po lewej stronie), zwiększyło by to czytelność pracy.
Napisano 10 Lipiec 200816 l Witka Całkiem ciekawie się zapowiada i myślę że warto nad nim jeszcze spędzić parę minutek ;), pozwoliłem sobie nieco się nim pobawić, może się Tobie taki motyw uwidzi ;). //Pozdr.
Napisano 11 Lipiec 200816 l szkoda że ten snop światła nie oświetla niczego, to znaczy schodów czy tam ściany. Było by to prawdziwsze a to jest podstawowa cecha iluzji, którą przecież chcesz stworzyć ;) no i drugi plan, tam nad drzwiczkami rozjaśniłbym trochę ... po blikach widać że jest tam źródło światła :)
Napisano 11 Lipiec 200816 l Autor Macie rację. Powinienem był wrzucić to do WIPa. Cóż, z następną pracą tak zrobię. miriam - pomysł oświetlenia postaci mi się podoba, ale z kontrastem to chyba przegiąłeś :)