sand Napisano 10 Lipiec 2008 Napisano 10 Lipiec 2008 fajne, do dopracowania. ale nie wiem co :) tak czy inaczej - fajne.
Knysha Napisano 11 Lipiec 2008 Napisano 11 Lipiec 2008 Usunalbym przezroczysty stroke wokol tekstow oraz kropke za rozowa 3.
leander Napisano 11 Lipiec 2008 Napisano 11 Lipiec 2008 Przez ten stroke mocno sie swiatla miedzyliterowe posypaly. Ta 3-ka po lewej jest optycznie mniejsza od innych liter. Tworzy to przypadkowy akcent/zgrzyt. Przy okazji "n" odrywa sie od napisu. No i czytelnosc calosci raczej slaba. "nerves"? "nerv3.s"?
polon Napisano 11 Lipiec 2008 Napisano 11 Lipiec 2008 projekt bardzo ciekawy ale sama nazwa a właściwie znaki użyte do niej to dla mnie totalny przesyt formy nad treścią
Orzelek Napisano 7 Wrzesień 2008 Napisano 7 Wrzesień 2008 nie słucha co gadają - czego byś nie zamieścił i tak by się przyczepili :) Oni już tak mają :P Logotyp to niezwykle ciężka rzecz do oceny. Zamieścił byś "szyne" NIKE powiedzili by żeś ocipiał, a zobacz jaką "szyna" zrobiła furore :) Jak dla mnie jest bardzo ok może jedynie ta kropeczka przed ostatnią literą zlewa się z literkami obok i w wypełnieniu "3" coś tam chyba nie tak ale generalnie jest BARDZO NA + pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi